"Cand jucam in Harry Potter eram beat de nu ma tineam pe picioare" - Daniel Radcliffe

04-02-2012 12:12


Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe, interpretul celebrului vrajitor Harry Potter a declarat, intr-un interviu ca a avut momente cand a fost beat la filmarile pentru celebra franciza, informeaza Reuters.

Artistul a spus ca acest lucru s-a intamplat intr-o perioada in care obisnuia sa bea in fiecare noapte. "Am o personalitate care este foarte sensibila la dependente. Persoanele ca mine sunt foarte pricepute in a-si ascunde viciile. A fost o perioada proasta. Nu vreau sa intru in detalii, dar a existat o perioada in viata mea cand beam mult zilnic, adica in fiecare noapte", a declarat Radcliffe pentru revista britanica Heat, la inceputul acestei saptamani.

"Pot sa spun cu sinceritate ca nu am baut niciodata pe platourile de la 'Harry Potter'. Ma duceam la munca inca beat, dar nu am baut niciodata la munca. Pot sa va arat scene in care eram pur si simplu dus", spune actorul.

Radcliffe, care a intrat in pielea lui Harry Potter de la 11 ani a vorbit, in respectivul interviu, despre faptul ca iubita sa, care este asistent de productie, este unul dintre elementele care ii dau echilibru. "Am momente de nesiguranta. Multi actori se indoiesc de puterile lor. Eu traiesc cu sentimentul acesta tot timpul si asta ma face sa functionez cel mai bine", a spus Radcliffe. Actorul isi promoveaza, in prezent, cel mai recent film al sau , "The Woman in Black".

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO