Bratara cu viermi in ea! Tu ai purta-o?

Ultima actualizare: 06-05-2012 06:08
bratara, omizi 2

Bijuteriile cu chihlimbar o minunatie? Ei, bine, afla ca s-a inventat ceva care cu siguranta ar face buna concurenta celor mai rare si mai spectaculoase rasini fosile regasite in natura. Cel putin pentru amatorii de senzatii tari!

La prima vedere, pare o banala bratara din plastic! Daca te uiti mai atent, insa, descoperi ca ascunde un secret deloc obisnuit. Daca chihlimbarul "poarta" cu sine ramasite de insecte moarte, bratara "insecta" contine in interiorul ei viermi cat se poate de ... vii.

Pentru ca vietatile sa aiba toate conditiile pentru a se dezvolta normal, ingenioasa bijuterie are niste gauri facute special pentru ca viermisorii sa poata respira.

Daca te bate gandul sa-i faci cuiva un asemnea cadou, e bine sa stii ca nu trebuie sa-ti cheltui banii degeaba. Exista si "reteta" care te ajuta sa incerci sa o faci chiar tu. Ingredintele? Niste inele de plastic, cateva surubele si bineinteles un castron cu viermi. Cu rabdare si ... "pasiune", din mana ta poate iesi bratara perfecta.

Mai multe amanunte despre intreagul proces de ... "productie" dar si cat de mult te poate convinge sa o si porti, vezi in galeria foto alaturata!

Sursa foto: www.izismile.com

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO