Betiva suprema: la 20 de ani are interzis in barurile din Marea Britanie

Ultima actualizare: 04-11-2012 11:57
Laura Hall

Are 20 de ani, 26 de infractiuni la activ, parintii nu o mai primesc acasa si este prima femeie din Marea Britanie care are interdictie in toate barurile, pub-urile si cluburile din tara.

Iar dupa ce a primit interzis, tot nu s-a potolit... Laura Hall a mai tras o betie.

Si a ajuns in fata judecatorilor, care au catalogat-o drept “tot ce are societatea mai urat si mai respingator”.  Tanara a fost acuzata de tulburare a ordinii publice sub influenta alcoolului pentru ca a sarit la bataie asupra unor meseni, a agresat trecatori, a lovit ofiteri de politie, a distrus baruri si localuri in care a baut.

Judecatorul Bruce Morgan nu a avut nicio mila de femeie: “Vei muri daca vei continua in halul asta. Nu cred ca am mai vazut vreodata un dosar atat de reprobabil. O femeie cu asa un trecut este absolut jalnica si reprezinta tot ce e putred in actuala societate. O sa bei pana o sa intri in mormant daca vei continua asa”.

Amenda a fost de 75 de lire, la care se adauga 100 de lire taxe de proces. Daca va incerca sa cumpere sau sa mai consume alcool,  risca o amenda de 2500 de lire sterline.

Avocatul Laurei Hall sustine ca aceasta a inceput deja tratamentul de dezintoxicare, dar nici macar parintii nu o mai primesc acasa, in urma unor scandaluri monstru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO