Au fost difuzate primele imagini oficiale din noul film James Bond. Daniel Craig face senzatie in muntii Austriei

Ultima actualizare: 16-02-2015 01:08

James Bond, din nou in actiune. Au fost difuzate primele imagini oficiale din "Spectre", cel mai recent film din seria aventurilor faimosului spion britanic, intruchipat inca o data de Daniel Craig.

E imbracat in negru din cap pana in picioare, in decorul alb din muntii Austriei. Si, asa cum ne-a obisnuit, e "mortal".

O lupta intre spioni, cand cei rai sunt ucisi si o urmarire strasnica in muntii Austriei sunt primele secvente din noile aventuri ale agentulu.

"Mai presus de toate, am filmat o scena grozava, care va fi una dintre scenele importante de actiune ale filmului, "o bijuterie a coroanei", ca sa spun asa”, a declarat Gregg Wilson, producator asociat.

Léa Seydoux, in chip de "femeie fatala", si Dave Bautista, unul dintre personajele malefice, au participat, de aseamenea, la primele lor scene in Austria, pentru filmul Bond cu numarul 24, in regia lui Sam Mendes.

"Sunt putin agitata acum, dar e incitat sa te gandesti cum va fi, cand incepi un film nou”, marturiseste actrita Lea Seydoux.

"E supra realist. Peisajul parca e dintr-o pictura, mai ales pentru un tip ca mine, crescut la oras. E prima oara cand sunt la munte”, a marturisit actorul Dave Bautista.

Dupa ce "Skyfall" a devenit cel mai gustat film cu agentul 007, si a adus incasari de 1,1 miliarde de dolari, asteptarile sunt imense pentru SPECTRE. Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond il arunca pe spionul Maiestatii sale intr-o investigatie ce dezvaluie actiunile unei organizatii sinistre. In timp ce personajul M se confrunta cu adversari politici, hotarati sa inchida serviciile secrete, Bond se straduieste sa inlature misterul ce acopera teribilul secret din spatele organizatiei Spectre.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO