Atmosferă de Oscar la premiera serialului "Vlad". Când va fi difuzat


Ultimul update: Vineri 22 Februarie 2019 10:22
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019 08:31
Categorie: Stiri Mondene

A fost atmosferă de Oscar, joi seara, la lansarea serialului "Vlad", care începe la Pro TV luni, 25 februarie.

Este primul serial românesc realizat la cele mai înalte standarde cinematografice şi spune povestea contelui de Monte Cristo într-o adaptare modernă.

Peste patru sute de invitaţi, actori şi echipa de producţie au văzut primul episod în premieră.

Pe covorul roşu au defilat, rând pe rând, actorii din distribuţia serialului "Vlad", care va începe luni la PROTV.

Olimpia Melinte, actriţă: "Este genul de proiect care nu s-a mai întâmplat până acum la noi şi lucrul ăsta cred că o să se vadă şi cu siguranţă o să se bucure şi sunt sigură că până la episodul 13 vor sta cu sufletul la gură."

Monica Bîrlădeanu, actriţă: "Mă aştept ca umea să fie extraordinar de curioasă. Cert este faptul că de fiecare dată când intru pe undeva sau ies de undeva mă întreabă: când? când? când?"

Echipa a muncit vreme de şase luni pentru a aduce în fata telespectatorilor un serial creat la cele mai înalte standarde cinematografice.

Jesus del Cerro, regizor: A fost un proiect foarte mare, am făcut 13 episoade de o oră şi jumătate. A fost mult. Şi ideea să fac un film cu foarte... vizual e foarte frumos.

Adrian Nartea, actor: Când îţi place ceea ce faci, nu mai contează câte luni stai acolo. Contează pur şi simplu zâmbetul de la final."

Andrei Aradits, actor: Am mari speranţe pentru că succesul acestui serial, dacă va fi, atunci va deschide calea pentru mai multe seriale."

La eveniment au fost prezente şi numeroase vedete, care şi-au ales cu mare grijă ținutele şi au atras toate privirile. nvitaţii au avut norocul să vadă primul episod în premieră.

Magda Palimariu: Pune în imagini celebrul roman Contele de Monte Cristo şi având în vedere că mi-a plăcut foarte mult cartea, sunt foarte curioasă să văd serialul."

Cosmin Savu: m copilărit cu Monte Cristo şi povestea o bănuiesc şi o anticipez.

Serialul "Vlad" prezintă povestea unui tânăr trimis pe nedrept în spatele gratiilor. După câteva experienţe traumatizante, primeşte o nouă identitate şi are posibilitatea să se răzbune pe cei care l-au trădat.

Ce i-a spus Kit Harington soției sale încât nu a mai vorbit cu el trei zile. ”Ea a vrut să știe”
PRO TV lansează serialul Vlad, o variantă modernă a poveștii contelui de Monte Cristo
VIDEO PROTVPLUS.RO