PRIMELE IMAGINI cu Lady Gaga la Bucuresti. A dormit cateva ore in fata Hotelului Hilton. VIDEO

×
Codul embed a fost copiat

Controversata Lady Gaga este in Romania. Cantareata a ajuns in jurul orei 12.00 la Bucuresti, direct din Bulgaria, cu un autocar.

Cantareata americana Lady Gaga s-a cazat la Athénée Palace Hilton din Capitala, fiind intampinata de zeci de fani in fata hotelului, unde s-a oprit cateva minute pentru a acorda autografe.

ZECI DE FANI AU ASTEPTAT-O IN FATA HOTELULUI

Lady Gaga a coborat, in jurul orei 14.30, dintr-un autocar care era parcat de mai multe ore in fata hotelului bucurestean unde s-a cazat artista, care va sustine joi seara un concert in Piata Constitutiei. Ea purta ochelari de soare mari, negri, o rochie negra cu aplicatii aurii, iar parul il avea vopsit roscat.

Lady Gaga a innebunit Internetul. Imaginile astea au fost vazute de 481 milioane de oameni

Citește și
concert lady gaga
Scena pe care Lady Gaga va canta la Bucuresti, una dintre cele mai impresionante din istoria muzicii
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Excentrica artista nu si-a uitat fanii, care o steptau in caldura de cateva ore, timp in care ea a dormit in autocar, si s-a oprit sa acorde cateva autografe, atent supravegheata de garzile de corp. A fost intampinata cu strigate de bucurie si lacrimi.

Gaga a intrat apoi in hotel, grabita sa-si ia in primire camera si probabil inca obosita dupa concertul de marti seara.

Fotografii si reporterii au incercat sa surprinda cadre cu artista si prin gemurile de la parterul hotelului, insa nu au reusit sa inregistreze sau sa fotografieze mare lucru, aceste fiind fumurii.

Cantareata a venit cu autocarul de la Sofia, unde a concertat marti seara, in deschiderea turneului ei "The Born This Way Ball" in Europa.

INCIDENT INEDIT

Unul dintre paparazzi prezent in fata hotelului a fost lovit de garzile vedetei dupa ce a incercat sa prinda un cadru se pare revoltator cu artista. Fotograful a primit o lovitura de picior si o palma, fiindu-i retinut temporar aparatul. Ulterior l-a primit inapoi.

Inca de la ora 10.30, in fata hotelului de cinci stele au sosit trei autocare luxoase, cu numere de Marea Britanie. Dupa ce au fost descarcate mai multe bagaje si instrumente muzicale, doua dintre ele au plecat, iar unul a ramas acolo.

Potrivit unor surse, Lady Gaga, extrem de obosita dupa concertul de la Sofia, si inca doarmea, iar nimeni din staff-ul ei nu a indraznit sa-i bata la usa dormitorului din autocar si sa o trezeasca. Este vorba de un autocar modern, izolat fonic, asa ca nu a fost nicio sansa sa-i auda pe fanii nerabdatori sa o vada, care i-au strigat de mai multe ori numele.

DIVERSIUNE

In jurul orei 11.00, s-a creat o diversiune: din unul dintre autocare a coborat o tanara blonda, imbracata in negru, purtand ochelari fumurii si semanand foarte mult cu diva americana, aceasta intrand in hotel.

SURSA FOTO: Remus Achim

CEA MAI MARE SCENA PENTRU CEA MAI EXCENTRICA ARTISTA

In tot acest timp, in Piata Constitutiei se munceste zi lumina pentru ca cea mai mare scena folosita vreodata in turnee sa fie gata. Politia a anuntat restrictii de circulatie in tot centrul Capitalei.

Daca pe scena, in fata miilor de fani, Lady Gaga este o nonconformista, in viata reala ii place teribil luxul. Tocmai de aceea, pana si alegerea hotelului in care va sta in Romania este una dificila. A rezervat patru, din care va alege. Cu toate ca pretentiile sunt tinute in secret, se pare ca artista a cerut sa aiba in camera multe buchete de flori albe, fara miros.

In plus, isi doreste ca in fiecare secunda in care nu se afla pe scena sau in masina sa fie rasfatata atat ea, cat si simpaticul patruped, ambii abonati ai saloanelor de cosmetica.

Dincolo de mofturi, in Piata Constitutiei, uriasa constructie prinde contur. Deja au fost montate tribunele, la fel si o parte dintre corturile din backstage, iar scena este aproape gata. Daca nu aveti bilet la concert, evitati zona.

Inca de joi dimineata, in zona din jurul Pietei Constitutiei, traficul va fi restrictionat. Asadar, fanii sunt sfatuiti ca la intalnirea cu Lady Gaga sa vina folosindu-se de mijloacele de transport in comun. Cei care prefera totusi masina, trebuie sa stie ca nu vor gasi vreun loc de parcare prin apropiere.

Concret, de joi de la ora 10 pana vineri la 5 dimineata, nicio masina nu va circula pe Bulevardul Unirii, intre Bd I.C. Bratianu si Piata Constitutiei, dar si pe Bulevardul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Natiunilor Unite.

Lady Gaga va sosi miercuri la Bucuresti. Vine la noi de la Sofia, unde canta in aceasta seara. I-a bulversat deja pe bulgari cand a aparut in plina vara intr-o haina lunga de blana si cu Fozii in brate.

De la aeroport, ea va fi escorata de 30 de garzi de corp pana la hotel. Dupa spectacolul din Piata Constitutiei, va parasi Romania cu destinatia Viena.

 

(sursa foto: Remus Achim)

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
3.000 de romani contra Lady Gaga:
3.000 de romani contra Lady Gaga: "Suntem un popor crestin. Blasfemiile si hulele sunt pacate"

Internet de mare viteza, televiziune prin satelit, masaje de relaxare si multe bauturi energizante. Iata ce a comandat, printre altele, Lady Gaga, cu trei zile inainte sa ajunga la Bucuresti cu un nou spectacol din turnelul ei: "Born This Way Ball".

Scena pe care Lady Gaga va canta la Bucuresti, una dintre cele mai impresionante din istoria muzicii
Scena pe care Lady Gaga va canta la Bucuresti, una dintre cele mai impresionante din istoria muzicii

Pregatirile pentru mult asteptatul concert al lui Lady Gaga au intrat pe ultima suta de metri. In Piata Constitutiei, acolo unde va avea loc marele show este ca un furnicar.

Becali boicoteaza si el ceva: concertul lui Lady Gaga.
Becali boicoteaza si el ceva: concertul lui Lady Gaga. "Satana lucreaza prin oameni ca ea"

Chiar si in absenta, Lady Gaga reuseste sa faca valuri. Cu o saptamana inainte sa cante la Bucuresti, sute de romani care nu ii apreciaza stilul protesteaza pe internet. 

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.