Apelul umanitar lansat de Kanye West: "Nu mai faceti scoli in Africa". Ce i-a cerut pe Twitter fondatorului Facebook

Ultima actualizare: 18-02-2016 07:23
Kanye West

Rapperul a incercat in acest week-end sa emotioneze o lume intreaga – dar rezultatul a fost exact pe dos.

Va scriu voua, fratii mei, ca sa va spun ca inca am datorii de 53 de milioane de dolari... Va rog sa ma ajutati sa scap de ele”, a postat Kanye duminica pe Twitter. Si cum lumea nu prea s-a inghesuit sa il salveze, artistul a facut apel la cativa dintre cei mai bogati oameni ai lumii, incepand cu fondatorul Facebook – pe care a incercat sa-l contacteze prin intermediul retelei sociale concurente.

Kanye i-a cerut lui Mark Zuckerberg nici mai mult nici mai putin de 1 miliard de dolari, pe care sa-i investeasca in “idei Kanye West”. L-a bombardat cu tweet-uri ca “Sunt Disney al acestei generatii”, “Nu am destule resurse ca sa creez tot ce pot” si a incercat sa il conving aca ar fi “unul dintre cele mai cool lucruri din lume” sa-l ajute financiar. I-a rugat chiar pe utilizatorii retelelor sociale sa-l ajute sa-i trimita mesajul sau lui Zuckerberg

Cand Zuckerberg nu a raspuns, Kanye a trecut la Larry Page, CEO-ul Google. “Voi toti tipii din San Francisco ascultati rap acasa dar nu-i ajutati pe artistii adevarati”. “Preferi sa deschizi o scoala in Africa ca si acum asta ar ajuta tara aia”, a mai postat rapperul.

 

 

Page si Zuckerberg sunt cunoscuti pentru sumele uriase pe care le doneaza pentru cauze umanitare sau pentru cercetarea stiintifica.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO