Antonia a ajuns la un acord cu Vincenzo Castellano. Cine va primi custodia fiicei lor, Maya

Ultima actualizare: 07-03-2015 06:54

Cantareata Antonia si sotul ei, Vincenzo Castellano, au ajuns la o intelegere. Dupa ce s-au "razboit" mai bine de un an pentru fetita lor Maya, italianul pare acum hotarat sa accepte custodia comuna.

Vestea divortului de comun acord este confirmata de avocatii celor doi, iar Vincenzo a luat aceasta decizie pentru ca Maya sa nu mai sufere.

Timp de un an, Antonia si Vincenzo s-au luptat cu toate armele in instanta pentru custodia fetitei lor, dar si pentru felul in care vor divorta.

Cantareata a cerut ca divortul sa fie din culpa comuna, in timp ce sotul ei spunea ca ea e singura vinovata. Antonia a vrut ca fetita lor de 5 ani sa locuiasca in Romania, si nu in Italia. Vincenzo a refuzat. Intr-un final, italianul a acceptat divortul de comun acord si custodia comuna. Decizia e confirmata de tatal sau.

"Inca nu s-a semnat acordul, dar intelegerea asta ar fi. Pentru binele lui Maya se face orice. Sa-i fie si mama alaturi", a declarat Ciro Castellano.

Avocatii lucreaza la detalii.

"Exista premize ca acest acord sa fie incheiat", spune avocatul Antoniei, Ioan Todan.

"Nu in orice conditii. Maya sa ramana pana la 10 ani in domiciliul tatalui, crescuta, educata sub autoritatea tatalui si Antonia sa aiba un program flexibil de vizitare", spune Catalin Dancu, avocatul familiei Castellano.

"O sa ne intelegem sa fie bine pentru ea", a marturisit Vincenzo Castellano.

Aplanarea scandalului dintre Antonia si Vincenzo vine intr-un moment in care Alex Velea trebui sa intenteze propriul sau proces, de tagada a paternitatii, prin care sa demonstreze ca el este tatal lui Dominic, al doilea copil al cantaretei. Abia dupa aceea, baiatul va putea primi numele de Velea.

Altfel, Antonia incearca sa-i apropie pe cei doi copii ai sai. Maya isi vede fratele vitreg pe internet. Acordul amiabil dintre Vincenzo si Antonia trebuie semnat pana pe 10 aprilie, cand este noul termen in instanta.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO