Angelina Jolie si Brad Pitt au incasat o suma fabuloasa pentru fotografiile de nunta. Banii au fost donati in scop caritabil

Ultima actualizare: 08-09-2014 07:04
Angelina Jolie

Angelina Jolie si Brad Pitt au primit 5 milioane de dolari pentru fotografiile de la nunta lor, care a avut loc pe 23 august, in Franta, iar banii au fost donati in scopuri caritabile.

Fotografiile de la casatoria cuplului au fost publicate de revistele Hello! si People, cele doua publicatii platind fiecare cate 2,5 milioane de dolari pentru dreptul de a difuza imaginile. Revista Hello! detine drepturile de difuzare la nivel mondial, potrivit dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Cele doua vedete au ales personal ca fotografiile sa fie facute de un profesionist de la agentia Getty Images, cu care mai lucrasera anterior. Vezi aici cum au aratat Angelina Jolie si Brad Pitt in ziua nuntii lor.

Cuplul hollywoodian nu a oferit niciun detaliu despre acest subiect, dar, potrivit radaronline.com, toti banii au fost donati in scopuri caritabile, cei doi actori fiind cunoscuti pentru implicarea lor in cauze umanitare.

In 2008, Pitt si Jolie au primit 14 milioane de dolari, potrivit presei tabloide, pentru fotografiile cu gemenii cuplului, Knox si Vivienne.

"Brad si Angelina stiau ca exista un interes enorm pentru imagini de la nunta lor si au decis sa doneze banii unei fundatii caritabile. Cei doi au mai facut acest lucru de multe ori in trecut", a declarat o sursa pentru radaronline.com.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO