Angela Kukawski, fostul manager al familiei Kardashian, a fost găsită moartă

Ultima actualizare: 30-12-2021 21:39
kardashian
Getty

Angela Kukawski, om de afaceri care a avut printre clienții săi și familia Kardashian, a fost găsit fără suflare într-o mașină. Principalul suspect în acest caz este chiar prietenul ei, potrivit The Hollywood Reporter.

Angela "Angie" Kukawski, un manager celebru din SUA, printre ai cărei clienți de profil se numărau Kanye West, Nicki Minaj și familia Kardashian, a murit la vârsta de 55 de ani. Prietenul ei, Jason Barker (49 de ani), a fost arestat sub suspiciunea de crimă, potrivit poliției din Los Angeles.

Kukawski a fost dată dispărută pe 22 decembrie. Polițiștii din Los Angeles și Simi Valley au găsit cadavrul lui Kukawski în interiorul mașinii sale, care era parcată pe o stradă din oraș, potrivit LAPD.

Femeia a fost ucisă, așa cum a delcarat biroul medicului legist din comitatul Ventura. Prietenul lui Kukawski, Jason Baker, a fost între timp arestat și acuzat de crimă, potrivit autorităților.

Poliția suspectează că Barker a ucis-o pe Kukawski în locuința sa din Sherman Oaks, apo i-a pus cadavrul în mașina ei, pe care a condus-o până pe strada Simi Valley și ulterior a fugit.

Kukawski lucra la Boulevard Management din Woodland Hills. Într-o declarație pentru publicația Variety, Todd C. Bozick, de la Boulevard, a declarat: "Suntem întristați și cu inima frântă de pierderea colegei noastre, Angie Kukawski. A fost o persoană bună și minunată, iar toți cei care au cunoscut-o îi vor simți lipsa. Transmitem cele mai profunde condoleanțe întregii familii și prietenilor lui Angie."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO