"Am platit pensie alimentara pentru fiul lui Sinatra?". In plin scandal sexual, Woody Allen contraataca in NY Times

Woody Allen

Cineastul american Woody Allen, care a calificat drept "absurde" acuzatiile de agresiune sexuala formulate impotriva sa, a spus ca Ronan, care este considerat fiul lui biologic cu actrita Mia Farrow, ar putea fi de fapt copilul lui Frank Sinatra.

Intr-un editorial publicat in ziarul The New York Times, Woody Allen a spus ca acuzatiile de agresiune sexuala, formulate impotriva sa de una dintre fiicele lui adoptive, Dylan Allen, sunt "absurde"si rezultatul luptei inversunate pentru custodia copiilor, pe care a dus-o cu fosta sa partenera de viata, actrita Mia Farrow.

Potrivit dailymail.co.uk, in acest editorial care are forma unei scrisori deschise, Woody Allen face o paranteza pentru a pune in discutie "integritatea si onestitatea" fostei sale partenere de viata, aducand in discutie afirmatiile acesteia din 2013, potrivit carora Ronan Farrow, considerat copilul biologic al cuplului, ar putea fi de fapt fiul lui Frank Sinatra.

Intrebata intr-un interviu acordat revistei Vanity Fair in 2013 daca Ronan, singurul ei copil biologic pe care l-a nascut in timp ce avea o relatie cu Woody Allen, ar putea fi copilul lui Sinatra, actrita americana a raspuns: "Da, este posibil".

Citește și
Woody Allen
Woody Allen este acuzat de abuz sexual chiar de fiica lui adoptiva: "Mi-a spus sa ma intind pe burta"
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Mia Farrow, care are patru copii biologici si 11 adoptati in timpul relatiilor sale cu Andre Prévin si cu regizorul Woody Allen, a dezvaluit, in interviul respectiv, ca Frank Sinatra, cu care a fost casatorita intre anii 1966 si 1968, a fost marea iubire a vietii sale si ca a continuat sa faca dragoste cu celebrul cantaret multi ani dupa divortul lor.

Astfel, Woody Allen se intreaba retoric in scrisoarea sa publicata in The New York Times daca Ronan, acum in varsta de 26 de ani, este fiul lui sau al lui Frank Sinatra, invocand asemanarea frapanta a lui Ronan - blond si cu ochii albastri - cu celebrul cantaret.

"Fac o scurta paranteza in legatura cu situatia lui Ronan. Este fiul meu sau, dupa cum sugereaza Mia, al lui Frank Sinatra? Sigur, seamana mult cu Frank, cu ochii aceia albastri si prin trasaturile faciale, dar daca e asa, ce intelegem de aici? Ca in timpul audierii pentru custodie, Mia a mintit sub juramant si afirmand in mod fals ca Ronan este fiul nostru?", spune Woody Allen.

Faptul ca Mia Farrow ar fi putut minti sub juramant pentru a obtine custodia copiilor, dupa separarea cuplului, nu face decat sa sustina argumentul principal adus de Woody Allen in favoarea sa, conform caruia actrita ar fi influentat-o pe fiica lor adoptiva sa il acuze, in mod fals, de agresiune sexuala.

Nu numai atat, Woody Allen ia pozitie public fata de posibilitatea ca Ronan sa nu fie fiul sau, afirmand ca acest lucru arata faptul ca, in toti acei ani, Mia Farrow "avea relatii intime secrete cu el (Sinatra, n.r.)". "Fara a pune la socoteala toti banii pe care i-am platit pentru pensia alimentara a copilului. Plateam pentru fiul lui Frank? Din nou, as dori sa atrag atentia asupra integritatii si onestitatii unei persoane care isi traieste viata intr-un asemenea mod", mai spune Woody Allen.

Pe de alta parte, Woody Allen sustine ca scrisoarea deschisa publicata pe 1 februarie de Dylan Farrow pe blogul ziarului The New York Times include "inflorituri creative care par sa fi aparut ca prin farmec in timpul instrainarii noastre, ce dureaza de 21 de ani", adaugand ca inca isi iubeste fiica si doreste sa faca parte din viata acesteia.

Cineastul, in varsta de 78 de ani, a precizat ca nu va face alte declaratii referitoare la acuzatiile de agresiune sexuala, formulate de Dylan. "Acest articol exprima opinia mea definitiva asupra intregii chestiuni si nimeni nu va mai raspunde in numele meu la orice alte comentarii legate de acest subiect", a spus regizorul.

Ce a spus fiica sa Dylan despre agresiunea sexuala

Insa, de cealalta parte, Dylan Allen si-a mentinut acuzatiile aduse lui Woody Allen intr-o declaratie publicata vineri pe site-ul ABC News. "Woody Allen are un arsenal de avocati si jurnalisti, dar singurul lucru pe care nu il are de partea sa este adevarul. Nu voi permite ingroparea adevarului si nu voi fi redusa la tacere", a afirmat tanara.

In plin sezon al premiilor de la Hollywood, Dylan Farrow, in varsta de 28 de ani, a spart tacerea si a povestit in detaliu agresiunea la care ar fi fost supusa, intr-o scrisoare publica aparuta pe 1 februarie pe un blog al cotidianului The New York Times.

"Cand aveam sapte ani, Woody Allen m-a luat de mana si m-a dus intr-un mic pod slab luminat de la etajul al doilea al casei noastre. Mi-a spus sa ma lungesc pe burta si sa ma joc cu trenul electric al fratelui meu. Si m-a agresat sexual", a spus Dylan Farrow.

"Imi vorbea in timp ce imi facea acel lucru, murmurandu-mi ca sunt o fetita cuminte, ca acela era secretul nostru, promitandu-mi ca vom merge la Paris si voi fi un star de cinema", a adaugat Dylan Farrow, in prezent casatorita, care traieste sub un alt nume in Florida. "Gandindu-ma la toate lucrurile de care imi amintesc, tatal meu mi-a facut lucruri care nu imi placeau", a adaugat ea.

Dylan Farrow spune ca a decis sa vorbeasca despre aceste lucruri din cauza Globului de Aur decernat in ianuarie lui Woody Allen pentru intreaga cariera si a nominalizarilor recente ale cineastului la premiile Oscar.

Woody Allen nu a fost niciodata arestat sau pus sub acuzare dupa ce acuzatiile de agresiune sexuala a fiicei adoptive au iesit la iveala, in anul 1993, cand au fost cercetate de politia statala din Connecticut, unde locuiau Mia Farrow si copiii acesteia.

Dylan Farrow a fost adoptata de Mia Farrow si de celebrul cineast american pe vremea cand acestia alcatuiau un cuplu, in anii 1980.

Acuzatia de agresiune sexuala a fost formulata pentru prima data in 1992, cand actrita si regizorul erau angajati intr-o lupta judiciara feroce pentru tutela celor trei copii ai lor.

Articol recomandat de sport.ro
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Citește și...
Woody Allen neaga ca si-ar fi agresat sexual fiica adoptata si califica acuzatiile drept rusinoase
Woody Allen neaga ca si-ar fi agresat sexual fiica adoptata si califica acuzatiile drept rusinoase

Dylan Farrow, fiica adoptiva a regizorului Woody Allen, l-a acuzat pentru prima oara public pe acesta de o agresiune sexuala petrecuta in urma cu mai bine de 20 de ani.

Woody Allen este acuzat de abuz sexual chiar de fiica lui adoptiva:
Woody Allen este acuzat de abuz sexual chiar de fiica lui adoptiva: "Mi-a spus sa ma intind pe burta"

Dylan Farrow, fiica adoptiva a lui Woody Allen, l-a acuzat pe acesta ca a agresat-o sexual in copilarie, intr-o scrisoare deschisa care a fost publicata pe blogul unui jurnalist de la New York Times.

Recomandări
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Decizia a fost luată de Coaliție după o ședință maraton, care a durat peste 14 ore. 

Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență
Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență

În așteptarea ajutorului american, Kievul face presiuni la nivel european pentru a obține sisteme de apărare anti-rachetă. Ucraina are nevoie urgentă de șapte astfel de baterii și, până acum, a obținut un angajament și multe promisiuni.

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund
Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund

Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna aprilie, la comanda News.ro.