Alex Velea publica imagini incendiare nud cu Antonia. Cum arata artista in cea mai indrazneata ipostaza de pana acum

Ultima actualizare: 21-05-2015 06:59
Antonia

Antonia a reusit sa cucereasca intrega tara cu melodiile ei, a urcat pe cele mai importante scene si a cantat alaturi de cele mai importante nume din industria muzicala.

 In timp ce hiturile ei au ajuns in topurile muzicale, pe retele de socializare, Antonia reuseste sa fie in preferintele fanilor, cu imaginile pe care le publica, dar si prin simplu fapt ca ii tine la curent cu ceea ce se intampla in viata ei, scrie protv.ro.

In cea mai recenta imagine publicata pe internet, vedeta apare cu sanii la vedere, iar cei care au urmarit postarea au felicitat-o pentru felul in care arata, dar si pentru frumusetea fizica cu care impresioneaza de fiecare data cand isi face aparitia.

Chiar daca Alex este cel care ii acopera nurii, aprecierile au curs fara incetare. Imaginea a fost publicata si de Antonia, care a insotit fotografia si cu un comentariu sugestiv: "Am considerat ca vreau sa impart ceva intim cu voi, (cei care ma sustin, si nu sunteti hateri) nu e ceva dramatic! Ci, o poza pe care am facut-o cand eram gravida! Nu se vede burta pentru ca am taiat poza! Pups!".

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!