Adrian Mutu s-a insurat pentru a 3-a oara. Ce a scris fotbalistul pe Facebook despre noua sa sotie de doar 22 de ani

11-01-2016 18:46


De acum este oficial. Adrian Mutu confirma ca s-a casatorit pentru a 3-a oara. Noua lui sotie este Sandra Bachici, un fotomodel din Timisoara.

Cei doi si-au unit destinele pe o plaja exotica din Cuba chiar in ziua in care mireasa a implinit 22 de ani.

Marele anunt a fost facut chiar de Adrian Mutu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a postat o fotografie din momentul in care sotia sa a semnat actul de casatorie, alaturi de comentariul "Te iubesc mai mult decat orice".

Conform apropiatilor, totul a fost o surpriza pentru Sandra, care credea ca evenimentul va avea loc in vara. Asa se explica de ce mireasa a fost imbracata in negru.

Cei doi sunt in vacanta in Cuba, unde Mutu, cunoscut pentru viata sportiva controversata nu a stat departe nici de vestitele tigari de foi.

Sandra si Adrian Mutu sunt impreuna doar de 10 luni. In urma cu doar un an, tanara era logodita cu un alt fotbalist, fost coleg de nationala cu Mutu - Laszlo Sepsi.

In ceea ce il priveste pe Mutu, acesta a fost casatorit cu Alexandra Dinu si cu Consuelo. Cele doua i-au daruit 3 copii.

Cand era cu a doua nevasta Mutu spunea ca si-a gasit iubirea vietii.

Adrian Mutu: "Cu siguranta eu cred ca o sa fie ultima pentru ca avem deja o varsta, am ajuns la maturitate, mi-am dat seama ca pentru copilarisme nu prea mai e loc. Sa ai o familie e un lucru foarte important, sa ai pe cineva drag acasa care te asteapta atunci cand te intorci, cand lucrurile nu merg asa cum vrei tu. De o persoana calda, care sa te faca sa te simti bine, e intotdeauna nevoie, iar eu cred ca cu Consuelo e exact ceea ce imi place, imi da liniste, imi da serenitatea de care eu am avut nevoie si o sa am nevoie in continuare.”

Acum, prietenii fotbalistului spun ca Adrian abia asteapta ca Sandra sa ii daruiasca un copil. Nunta lor ar urma sa aiba loc la vara, in Romania. La eveniment sunt asteptati peste 300 de invitati.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO