Adalia, fetița care a cântat cu Jessie J, la „Românii au talent”. „Ai șanse să fii superstar”


Ultimul update: Sambata 27 Aprilie 2019 00:27
Data publicarii: Sambata 27 Aprilie 2019 00:19
Categorie: Stiri Mondene
Adalia, fetița care a cântat cu Jessie J, la „Românii au talent”

Fetița de 10 ani care a cântat alături de artista britanică Jessie J la festivalul Electric Castle a venit la „Românii au talent”.

Adalia a urcat pe scena show-lui „Românii au talent” și a impresionat juriul și publicul cu vocea ei. Copila nu este la prima apartiție. Adalia a fost invitată de Jessie J pe scena Electric Castle, în anul 2018, unde au cântat împreună melodia „Masterpiece”.

Jessie J a fost impresionată de interpretarea fetiței și i-a mulțumit public.

La „Românii au talent”, Adalia cântat chiar „Masterpiece”, impresionând și juriul emisiunii.

Fetița a fost întrebată de membri juriului ce i-ar plăcea să facă atunci când va fii mare, iar ea a răspuns ferm: „superstar”.

„Ai toate șansele să ajungi un superstar”, a fost răspunsul lui Florin Călinescu, imediat după ce a auzit-o pe Adalia cântând.

„Aşa cântam şi eu, plină de speranţă şi de dorinţa de a fi un superstar. Ce îmi place la tine şi la interpretarea ta este că am auzit o voce de copil şi nu ai încercat să-ţi schimbi vocea, aşa cum fac alţi copii de vârsta ta pentru a părea că au o voce mare. Tu ai o voce mare pentru un copil de 10 ani, dar am auzit copilul din tine şi asta e minunat“, a spus Andra.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO