"A fost odată la Hollywood". Cum a fost primit la Cannes noul film al lui Tarantino

Ultima actualizare: 22-05-2019 20:00

"A fost odată la Hollywood". La 25 de ani după ce "Pulp Fiction" i-a adus un Palme d'or și i-a lansat cariera, Quentin Tarantino s-a întors pe Riviera Franceză cu mult așteptatul său film.

Și a făcut senzație. Aproape fără excepție, reacțiile au fost la superlativ. Cu un Brad Pitt care a furat spectacolul, dar și un Leonardo DiCaprio fantastic, au apreciat criticii.

Quentin Tarantino a reunit pentru prima dată într-un film superstarurile hollywoodiene Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio, parteneri de afiş în "A fost odată la Hollywood".

Li s-au alăturat, pe covorul roșu, Margot Robbie, - şi soţia regizorului, cu 20 de ani mai tânără decât el - Daniella Pick.

Tarantino, în vârstă de 56 de ani, era evident fermecat de Daniella, fiica unei cântăreţe şi compozitoare din Israel.

Leonardo di Caprio şi Brad Pitt: "amuzanți, convingători şi strălucitori în rolurile lor" - au fost primele reacţii ale criticilor.

Primul interpretează un actor de westernuri TV; celălalt este loialul său cascador, şofer, dar şi tovarăş de pahar.

Ambii vor să "rupă gura târgului" la Hollywood - în anul 1969, în plină mişcare hippie, moment al schimbărilor şi sfârşitul aşa-numitei epoci de aur a cinematografiei americane.

Aflaţi în căutarea celebrităţii, o au ca vecină pe actriţa Sharon Tate care și ea încearcă să-și facă un nume la Hollywood. Este interpretata de Margot Robbie, cea care i-a dat replica lui DiCaprio în "Lupul de pe Wall Street".

Soarta tuturor personajelor este influențată de Charles Manson și cultul lui macabru.

Cel puţin la cald, criticii au făcut risipă de elogii: "Provocator, intens, comic, irezistibil, strălucitor". "Este filmul pentru care Quentin Tarantino e născut să-l facă" - se afirmă într-o recenzie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO