A fost identificat ucigasul cantaretei Christina Grimmie. Tanarul de 27 de ani a premeditat atacul, conform politiei

Ultima actualizare: 15-06-2016 01:01
Christina Grimmie

Politistii din Florida au facut publica identitatea individului care a impuscat-o mortal, pe cantareata Christina Grimmie. Este vorba despre un fan cu tulburari psihice, in varsta de 27 de ani.

Investigatorii ii cerceteaza calculatorul si telefonul in cautarea unui mobil al crimei. Deocamdata nu exista vreun indiciu ca ar fi cunoscut-o personal pe victima.

Kevin James Loibl, in varsta de 27 de ani, a tras in Christina Grrimmie, in timp ce cantareata acorda autografe dupa un concert sustinut in Orlando, Florida.

Fratele solistei l-a pus la pamant pe atacator, un gest eroic care a salvat probabil alte vieti, intrucat in incinta se mai aflau 120 de spectatori. Conform politiei, Kevin James Loibl a premeditat atacul.

John Mina, seful politiei Orlando: "Suspectul nu era de aici. A venit in Orlando se pare cu scopul de a comite aceasta crima si planuia sa se intoarca la el acasa dupa aceea".

Asupra agresorului, care s-a sinucis inainte de sosirea politiei, au fost gasite doua arme de foc, doua incarcatoare suplimentare si un cutit mare.

Desi spectatorii au trecut printr-un filtru de securitate, la intrare nu au fost instalate detectoare de metale, iar agentii de securitate nu erau inarmati.

Originara din New Jersey, dintr-o familie cu radacini italiene si romanesti, Christina Grimmie a atras atentia asupra sa cand a postat pe YouTube cover-uri ale unor piese pop celebre, care i-au adus milioane de vizualizari. In 2014, artista a fost unul dintre finalistii editiei americane a concursului ''Vocea''.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO