Oameni din toată lumea au ajuns la Cluj, pentru UNTOLD. Prețurile la cazări în timpul festivalului

01-08-2018 19:32


UNTOLD 2018. Clujul freamătă și sute de mii de tineri se pregătesc pentru Untold, cel mai așteptat festival al verii. Joi la prânz se deschid porţile, aşa că organizatorii fac ultimele pregătiri.

UNTOLD 2018. În total vor fi 9 scene, iar pe cea principală vor urca Black Eyed Peas, The Chainsmokers, Jason Derulo şi deja gazda evenimentului - Armân van Buuren.

Tineri din toată lumea au sosit la Cluj, cu avionul, maşina sau trenul. Cu bagaje după ei, dezorientaţi pe străzi, dar cu zâmbetul pe buze, căutau de mâncare la prânz.

20 de prieteni s-au unit într-o gașcă şi au venit din Moldova în Ardeal.

"Venim din Bacău. Oraşul este foarte frumos! Toată lumea este foarte primitoare şi pe strada dacă ceri indicaţii oamenii sunt deschişi să te ajute."

"Am luat bilet cam din noiembrie şi am strâns bani cam din vară ca să venim şi cazare tot din timp. Eu vreau să îl văd pe Armin şi Tujamo că m-am îndrăgostit de ei anul trecut."

"Căutam pe tripadvisor să vedem unde găsim cea mai bună mâncare. Am găsit cazarea, totul bine, puţin dezorientată, distrată, scopul nostru principal este să mâncăm momentan şi apoi să ne luăm brăţările."

Petrecăreţii au anul acesta posibilitatea să parcurgă în avans, pe internet, o parte din procesul de check-in la festival. Astfel vor evita cozile de joi, când se vor deschide porţile către lumea UNTOLD.

"Sunt din Tanzania şi tocmai am ajuns în Cluj pentru patru zile. Abia aştept să trăiesc experiența UNTOLD, pentru că am auzit e un festival foarte bun."

"Iubesc locul ăsta şi vreau să am parte de cea mai tare experienţă din viaţa mea."

Peste 7.000 de oameni pun acum totul la punct, ca să fie perfect. Vor fi 9 scene şi multe zone de distracţie, relaxare şi mâncare.

Pentru cei care s-au hotărât târziu să vină la festival şi nu au cazare, trebuie să ştie că mai pot sta doar la localnici sau prieteni. În zona evenimentului, totul este rezervat.

Până la 2.000 de euro pentru o noapte plătesc tinerii care vor să fie la doi paşi de festival într-un hotel cu o panoramă impresionantă. Preţurile scad drastic dacă ne îndepărtăm de zona Cluj Arena şi ajungem în cartierele Clujului, unde un apartament se închiriază cu preţuri care pornesc de la 300 de euro pentru toate cele 4 zile. Cea mai ieftină cazare se găseşte în localităţile de lângă Cluj unde un apartament costă doar 200 de euro.

Dafina Suciu, PR manager hotel: "În momentul de faţă mai sunt opţiuni de cazare pentru perioada festivalului Untold în hotelurile din Cluj. În acest hotel unde ne aflăm mai sunt apartamente superioare. La hotelul nostu preţurile au pornit de la 450 de euro pe noapte per apartament şi ajung până la 2.000 de euro pe noapte de cazare în această perioadă."

În prima noapte de festival din cele 4, pe scenă principală vor urca The Chainsmokers, Parov Stelar, Afrojack şi Diplo.

Este o desfăşurare de forţe impresionanată aici în zona zero a festivalului, unde s-au ridicat scene uriaşe şi se pregătesc locurile pentru distracţia celor patru zile şi patru nopţi. Peste 7.000 de oameni se ocupă de organizare, pentru ca totul să fie perfect. Joi, la ora 12 se vor deschide porţile, iar la ora 17 se va da startul distracţiei.

Siguranţa tinerilor veniţi de peste tot este prioritatea autorităţilor, care au mobilizat peste 1.800 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi medici. În plus la festival vor fi şi 700 de agenţi privaţi de Securitate şi sunt amplasate deja şi un spital de campanie SMURD şi patru puncte de prim ajutor.

Despre Untold vom vorbi la Ştirile Pro TV şi împreună vor descoperi povestea din acest an din inima Clujului.

VIDEO PROTVPLUS.RO