(P) Kaufland România se alătură Adăpostului Speranța: peste 500 porții de mâncare, gătite pentru câinii din adăpost

promo

Kaufland România se alătură Fundației Adăpostul Speranța, pentru ajutorarea câinilor fără stăpân și susținerea adopțiilor responsabile.

Mai multe echipe de voluntari au gătit, joi, 27 iunie, peste 500 porții de mâncare la o nouă ediție „Tocăniță pentru toți Bobiță”, la care a participat și Andi Moisescu.

Evenimentul a fost deschis publicului larg, iar cei prezenți și-au dedicat câteva ore pentru voluntariat în folosul animalelor. Au gătit pentru câini, au participat la o sesiune de dresaj cu câini reabilitați prin programul Mesagerii Speranței, au interacționat cu câinii paraplegici, care au nevoie de afecțiune și au putut adopta fizic sau de la distanță un prieten pe viață.

Cunoscutul om de televiziune, alături de alți prieteni ai adăpostului, printre care și voluntarii Kaufland, le-a făcut ziua mai frumoasă celor 500 de suflete de la Speranța. Câinii au nevoie, pe lângă un bol de mâncare, de interacțiunea cu oamenii, de socializare, de empatie.

Citește și
Scandal la Euro 2024. Ce înseamnă gestul pe care l-a făcut eroul turcilor în meciul cu Austria

„Împreună cu cei care se alătură cauzei noastre, umplem bolurile câinilor nu doar cu hrană, ci și cu speranță. Le mulțumim celor de la Kaufland pentru noul parteneriat, prin care vom putea să facem mai mult bine. Le mulțumim tuturor voluntarilor care ne trec pragul la evenimentele noastre, iar această Tocăniță a fost una specială pentru că l-am avut alături de noi pe Andi Moisescu.

Timpul petrecut în compania câinilor din adăpost este benefic atât pentru ei, deoarece sunt socializați și devin mai ușor de adoptat, cât și pentru vizitatorii noștri, care primesc în schimb multă energie”, a declarat Anca Tomescu, reprezentant Adăpostul Speranța.

Mâncarea oferită câinilor la această ediție „Tocăniță pentru toți Bobiță” a fost donată de Kaufland România, care va rămâne alături de Adăpostul Speranța atât prin donații de hrană pentru cele 500 de suflete de la Speranța, cât și prin susținerea programelor fundației, printre care Mesagerii Speranței. Prin acest program, câini care au suferit diferite traume ajung să fie reabilitați și să devină la rândul lor câini de terapie, dar și mesageri ai programelor de educație pentru copii sau membri de seamă ai familiilor care îi adoptă.

„Noi, la Kaufland, credem că implicarea face diferența și demonstrăm asta prin sute de proiecte ce produc o schimbare în bine în viețile celor mai vulnerabili din societate. Acest nou parteneriat cu Adăpostul Speranța se aliniază cu misiunea noastră și contribuie la o societate sănătoasă, în care fiecare viață contează”, a declarat Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Pentru pregătirea celor 500 de porții s-au folosit produse Carinura, noul brand Kaufland de hrană pentru animale de companie, ce include o gamă largă de variante de mâncare de înaltă calitate, la un preț foarte bun. Gama Carinura include diverse variante de alimente uscate și umede, precum și gustări premium.

Prin seria „Tocăniță pentru toți Bobiță”, Adăpostul Speranța își propune să aducă oamenii mai aproape de animale și să contribuie la dezvoltarea unei societăți pet-friendly, în care câinii sunt tratați ca membri ai săi.

La Adăpostul Speranța sunt găzduiți câini salvați de pe străzi, care mai apoi sunt tratați, sterilizați și microcipați în clinica proprie a adăpostului. Câinii au parte de un mediu prietenos, cu acces la locuri de joacă, la spa și la alte facilități din adăpost, până când este găsită o familie potrivită pentru fiecare.

Cu toate acestea, câinii seniori sunt cel mai greu adoptați, iar la Speranța sunt peste 200 astfel de câini, unii dintre ei cu vârste de peste 20 de ani, care au nevoie de ajutor. De asemenea, mai sunt găzduiți câini paplegici, cu tratament special.

Cei care nu pot lua acasă un prieten pe viață, pot susține printr-o adopție de la distanță câinii din adăpost. Pe lângă donația lunară pe care adoptatorul o stabilește singur, cel mai important este să vină în adăpost, să viziteze câinele periodic, să se joace cu el, să socializeze.

Mai multe detalii despre cum poți susține Adăpostul Speranța în misiunea sa de a face bine, pe https://adapostulsperanta.ro/doneaza/

Articol recomandat de sport.ro
GALERIE FOTO Reacția germanilor după ce au văzut cum a lăsat România vestiarul de la Munchen
GALERIE FOTO Reacția germanilor după ce au văzut cum a lăsat România vestiarul de la Munchen

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum să obții corect și în timp util compensații pentru zborurile tale
(P) Cum să obții corect și în timp util compensații pentru zborurile tale

Călătoriile cu avionul sunt adesea pline de neprevăzut, iar întârzierile sau anulările pot cauza disconfort major. Din fericire, există reglementări care protejează drepturile pasagerilor și asigură compensarea în astfel de situații.

 

(P) Ce laptop de gaming să alegi în 2024?
(P) Ce laptop de gaming să alegi în 2024?

ASUS este unul dintre cei mai renumiți producători de laptopuri, oferind o gamă variată de modele care se potrivesc diferitelor nevoi și bugete.

(P) Cele mai frecvente probleme ale pielii și cum să le tratezi
(P) Cele mai frecvente probleme ale pielii și cum să le tratezi

Rolul principal al pielii este acela de a proteja organismul de factorii de mediu dăunători.

Recomandări
Ministrul Educaţiei, prima decizie după anunțarea rezultatelor la Evaluarea Națională. Măsura care îi vizează pe elevi
Ministrul Educaţiei, prima decizie după anunțarea rezultatelor la Evaluarea Națională. Măsura care îi vizează pe elevi

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a anunțat, miercuri, că ministerul de resort plănuieşte ca evaluarea digitală şi unitară să se facă digital şi la evaluările din clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a.

Atenționare de călătorie pentru turiștii care vor să meargă în Grecia. Avertismentul emis de MAE
Atenționare de călătorie pentru turiștii care vor să meargă în Grecia. Avertismentul emis de MAE

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Grecia că potrivit Serviciului elen de Meteorologie, în data de 3 iulie, se vor înregistra temperaturi foarte ridicate.  

Valea Oltului va fi închisă timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Valea Oltului va fi închisă timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti

Circulaţia pe Valea Oltului va fi închisă între 8 iulie şi 9 august, pe perioada zilei, pentru lucrări la autostrada Sibiu - Piteşti, a anunţat, miercuri, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă.