Romania, te iubesc! revine duminică cu radiografia grupărilor interlope bucureștene. „Gruparea criminală, brand de Capitală”

Dată publicare: 12-03-2021 20:32
Dată actualizare: 12-03-2021 20:47


Romania, te iubesc! revine duminică cu radiografia grupărilor interlope bucureștene. „Gruparea criminala, brand de Capitala”

Romania, te iubesc! revine cu noi ediții, duminică, de la ora 18.00. Cosmin Savu a pregătit o investigație amplă despre grupările criminale care au ajuns la un moment dat să sufoce Bucureștiul.

 

Aflăm cine sunt Duduienii, Caranii, Cămătarii, sportivii ori Vancică.

Prima editie din Romania, te iubesc! pe anul 2021 este semnata de Cosmin Savu, cu o anchetă denumita „Gruparea criminală, brand de Capitală”.

Cosmin a adunat informații din istoria organizațiilor criminale din București, din ultimii 31 de ani, și ne va prezenta cum au pus stăpânire clanurile de interlopi pe Capitală, cum au corupt autoritățile, dar și felul în care au sfidat legea și societatea.

„Au ucis, tâlhărit, au vândut droguri și au sechestrat persoane, au făcut miliarde din activitatea infracțională. La nivelul Capitalei sunt zeci de astfel de clanuri unite într-un singur scop - să facă bani cu orice preț! Dezechilibrează economia și influențează dezvoltarea sănătoasă a societății”, a povestit Cosmin Savu.

Pentru conturarea unui material cât mai clar și obiectiv, Cosmin a vorbit cu deținuți, ofițeri sub acoperire, procurori și miniștri, a intrat în arhive și a făcut cercetări. Ce a descoperit, vedem împreună într-o nouă ediție marca România, te iubesc! duminică, de la 18:00.

echipa romania te iubesc

Scriu istorie pentru jurnalismul de investigatie de mai bine de un deceniu - Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Cristian Leonte, Paul Angelescu si Rares Nastase revin cu noi editii ale emisiunii Romania, te iubesc!, duminica, de la 18:00.

Sursa: Pro TV