iLikeIT. Jocul saptamanii: Steep, un MMO cu sporturi extreme de iarna

Ultimul update: Miercuri 21 Decembrie 2016 01:01
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2016 13:06
Categorie: Smart things

 Astazi, vorbim despre un joc nisat, dar foarte spectaculos: Steep. Un Massive Multiplayer Online - il poti juca pe net, simultan cu mii de oameni - cu sporturi extreme, de iarna.

Totul e la modul "care pe care". Te intreci in aventuri montane, prin Alpi sau prin Alaska. Pe schiuri sau placa. Cu parapanta sau cu costume de zbor - wingsuit, le stii cu siguranta. Cel mai impresionant lucru este libertatea pe care ti-o ofera Steep. Poti incerca sa faci orice...oriunde. Nu ai un storyline de care trebuie sa te ti. Insa, evident, cauti sa obtii timpi buni ori punctaj cat mai mare pentru trickuri.

Grafica este exceptionala. Despre gameplay se poate spune ca uneori, schemele pe care le ai la dispozitie sunt usor exagerate. Pe de alta parte, in curand s-ar putea sa apara o varianta Steep pentru ochelari de realitate virtuala.

Deocamdata, la noi, Steep este disponibil pentru Windows, Xbox One si Playstation4. Costa undeva intre 250 si 300 de lei.

iLikeIT. Cativa tineri din Cluj lucreaza la un joc video cu roboti de 100.000 de dolari: Second Hand - Razbunarea lui Frankie
iLikeIT. Cativa tineri din Cluj lucreaza la un joc video cu roboti de 100.000 de dolari: Second Hand - Razbunarea lui Frankie
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery