iLikeIT. Cine castiga batalia smartphone-urilor de top dintre iPhone 6 si Samsung Galaxy S6 Edge

Ultima actualizare: 24-03-2015 06:54

Sase-sase e noroc suprem la zaruri. Iar sase simplu ar putea fi cifra norocasa la dispozitive mobil.

George Buhnici a adus toti greii cu sase-n coada: Samsung Galaxy S6, S6 Edge, iPhone 6 si Nexus 6. Cum se compara? Ne explica invitatul lui George Buhnici, colegul sau Marian Andrei

Noul S6 Edge se remarca mai ales prin display, care nu are doar un rol estetic, ci ajuta si utilizatorul, chair daca touchscreen-ul este blocat pe margini. Cand navighezi prin meniul de aplicatii, parca ai derula o rola de film. De asemenea, senzorul de amprenta a fost substantial imbunatatit.

Atunci cand a fost lansat iPhone 6 plus, cei de la Samsung s-au laudat ca dispozitivul de la Apple ar avea o camera mai slaba decat S6 Edge. La iLikeIT puteti vedea cum se compara cele doua camere in conditii de lumina slaba.

In materie de specificatii, S6 Edge bate iPhone-ul la capitolul ecran. Culorile sunt mai vii la Samsung iar diferenta de rezolutie se vede clar. Ca dimensiune, insa, iPhone 6 plus se compara mai degraba cu Nexus 6. Acesta vine cu cel mai nou Android – 5.1 a aparut chiar saptamana aceasta. Sud-coreenii se lauda si ca noul Nexus nu se indoaie, spre deosebire de dispozitivele de la Apple. Iar apropo de ecranul curbat, LG G Flex 2 este extrem de rezistent si are o camera excelenta.

Vorbind despre preturi, Samsung a reusit sa depaseasca Apple pentru prima oara. Daca vreti sa aflati care din acest dispozitive ofera cel mai bun raport pret-calitate, dati insa play la video

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO