Evadeaza in cele mai tari 10 piscine din lume! Scapi de stres garantat

Hong Kong

Hotelierii din strainate, mai ales cei care se respecta, investesc foarte multi bani in cele mai neobisnuite piscine. Asta pentru ca nu putini sunt turistii care isi aleg destinatia de vacanta in functie de aceste facilitati.


 

Park Hyatt din Tokio
Piscina de aici a ajuns celebra mai ales in urma filmului Lost in Translations, pelicula in care actorul Bill Murray s-a distrat de minune in apa. Dar mai are un secret: e amplasata la etajul al 47-lea din hotel si ofera o priveliste incredibila. De sus se vede si muntele Fuji, un adevarat simbol japonez. Piscina e deschisa si noaptea, cand poate fi admirata panorama unui Tokio aprins.

San Alfonso del Mar, Algarrobo, Chile
Cartea Recordurilor spune ca aceasta este cea mai mare piscina din lume. Nu trebuie sa ii crezi pe cuvant, e de ajuns sa inchiriezi o barca si sa incerci sa gasesti marginile piscinei. In timp ce navighezi in ea, poti lua o pauza pe micile insule de nisip care au devenit plaje pentru clienti. Noaptea, poti sa stai in piramida de la piscina, unde si apa si nisipul sunt incalzite.

Citește și
Apuseni
De aproape e mai frumoasa: Romania la pas
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Hotel Caruso Belvedere, Ravello, Italia
Hotel Caruso Belvedere este situat pe cel mai inalt punct din oraselul de coasta Ravello. Prin urmare ai parte de privelisti de vis, asupra unor coaste salbatice care umbresc marea. Iar daca te gandesti ca piscina e marginita de coloane romane si ruine din secolul al XI-lea, balacitul devine o placere si mai mare.

Umaid Bhawan Palace, Jodhpur, India
Piscina de aici te duce cu gandul la placeri orientale. Palatul de 347 de camere unde este amplasata piscina da spre Jodpur, cu o priveliste la care putini au acces. Temperatura apei este mereu controlata si pe ea plutesc lumanari parfumate, printre petale de trandafiri. Hotelul este condus de aceeasi firma care se ocupa de Taj Mahal. Printul maharajah care detine hotelul coboara deseori la piscina si nu se teme sa inoate alaturi de oaspeti.

Viceroy Miami
In Miami e plin de piscine interesante, dar cea de la Viceroy iese in evidenta. Pe marginea ei gasesti afini japonezi, sezlonguri si paturi, in functie de cele 3 mari piscine la care alegi sa te asezi. Ai parte de un jacuzzi de 80 de persoane, o piscina de relaxare si una de inot, lunga cat un teren de fotbal. Amplasarea e si ea de exceptie: 15 etaje deasupra centrului orasului, cu vedere la Golful Biscaine.

InterContinental Hong Kong
Piscina e la etajul 3 din hotel si are 3 bazine: doua incalzite si unul rece. Sub apa sunt seturi speciale de lumini, care fac bazinele sa sclipeasca noaptea, iar langa piscina se afla cabanute din care poti admira Honk Kongul.

Golden Nugget, Las Vegas
Complexul de piscine din Nevada a costat 30 de milioane de dolari. Este singura piscina din lume unde poti inota alaturi de 5 specii diferite de rechin. Ai tobogane de apa, inalte de 3 etaje, bazine de inot si jacuzzi, dar piesa de rezistenta e acvariul cu pesti oceanici. Sunt in total 16 rechini care te vor privi in ochi cand te scufunzi. Nimeni nu pateste nimic, pentru ca rechinii sunt despartiti de bazinul oamenilor printre-un geam plexiglas de 12 centimetri grosime.

Quincy Hotel, Singapore
Piscina de aici e noua si e din sticla. Se afla la etajul 12 din hotel, putin iesita in afara, astfel incat pe fundul piscinei par sa fie masini si pietoni. Inoti deasupra orasului Singapore, obosesti, dar apoi poti iesi din apa sa tragi un pui de somn pe paturile de langa.

Al Bustan Palace InterContinental Muscat, Muttrah, Oman
Dupa o renovare care a durat un an si jumatate, piscina e de vis. Pe margine nu sunt umbrelute, ci palmieri la umbra carora poti sta relaxat sa bei un cocktail. De fapt, are si insulite cu nisip si este proiectata sa semene cat mai mult cu o oaza araba in mijlocul desertului.

Anantara Koh Samui Resort & Spa, Koh Samui, Thailanda
Piscina din acest hotel de pe insula Samui este o binecuvantare pentru orice turist. Are o priveliste incredibila, care poate fi completata la regimul relaxare de o bautura luata direct de la barul din apa. Ca sa te distrezi, e de ajuns sa te apropii de statuile care reprezinta maimute ce scuipa apa.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Turism de vis pentru Madalina Draghici: cura de ingrasare la Paris
Turism de vis pentru Madalina Draghici: cura de ingrasare la Paris

Madalina Draghici, protagonista celui mai nou proiect MediaPro Pictures pentru ACASA a avut parte de un weekend excelent la Paris. Peisajele din Montmartre si cura de ingrasare au facut din deplasarea in Capitala Frantei, una din experientele de neuitat.

De aproape e mai frumoasa: Romania la pas
De aproape e mai frumoasa: Romania la pas

Foarte putini oameni din lume merg pe jos si fac bani. Ramona Cazacu e unul dintre ei. E ghid turistic si organizeaza excursii pe cele mai frumoase trasee din tara: biserici, manastiri, defilee, coaste de munte.

Nudistii cuceresc lumea, statiune dupa statiune
Nudistii cuceresc lumea, statiune dupa statiune

Nudistii acapareaza lumea. Aproape ca nu mai exista destinatie turistica unde sa nu gasesti cativa oameni in costumul lui Adam sau al Evei. Ultimul bastion cucerit de nudisti e Turcia.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.