Nu mai e doar un zvon: Ozzy Osbourne va concerta la Bucuresti, la toamna

Ultima actualizare: 25-04-2012 23:59

Organizatorul concertului a anuntat ca de vineri fanii rocker-ului britanic isi vor putea cumpara si bilete. La pret redus, pana la 1 iulie. Se vor pune in vanzare aproximativ 15.000.

Vor exista trei categorii de bilete cu 125 de lei, 220 si 450. De la inceput de iulie pretul va creste cu 25 de lei, respectiv 50, pentru categoria VIP.

Ozzy Osbourne va concerta in Romania, in cadrul turneului mondial de promovare a noului album "Scream", ce urmeaza sa fie lansat la jumatatea lunii mai.

Fostul solist al trupei Black Sabbath va concerta in Capitala pe 2 octombrie, la Zone Arena.

Renumitul rocker britanic a anunţat titlurile a trei piese care vor fi incluse pe noul album: "Let It Die", "Diggin' Me Down" si "Soul Sucka".

Produs de Ozzy Osbourne si de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

Ozzy a devenit faimos in anii '70 ca vocalist al trupei Black Sabbath, alaturi de care a cantat pana in anul 1979. Dupa ce si-a lansat propria trupa, care ii poarta numele, Osbourne a vandut peste 27 de milioane de discuri in SUA.

Astfel, "Blizzard of Ozz" (1980) si "No More Tears" (1991) au primit cvadruple discuri de platina, pentru vanzari de peste patru milioane de copii in Statele Unite.
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne, supranumit si "The Prince of Darkness" (Printul Intunericului) a fost un artist controversat in anii '80, mai ales dupa ce, la un concert, a smuls cu dintii capul unui liliac viu.

Batranul rocker a devenit faimos si pe micul ecran, cu ajutorul unui reality-show de la MTV, care se numea "The Osbournes".

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO