O femeie din București ținea 41 de pisici închise într-o bucătărie, fără lumină

07-04-2019 17:46


Caz tulburător în Capitală. O femeie care spune că ţinea "din milă" 41 de pisici într-o bucătărie înghesuită şi întunecată a intrat în atenţia poliţiei animalelor.

Autorităţile au pătruns în locuinţă şi au salvat bietele fiinţe ajunse într-o situaţie deplorabilă. Slăbite şi înfometate multe s-au speriat îngrozitor când au dat cu ochii de lumină.

Animalele erau ţinute la limita supravieturii, în beznă totală, într-o bucătărie insalubră de opt metri pătraţi. Unele îşi făcuseră culcuş într-un cuptor cu microunde şi într-un congelator dezafectat. În momentul în care au ajuns cei de la protecţia animalelor la ele şi au aprins lumina au devenit agresive.

Răzvan Popa, Poliția Locală: "A fost nevoie de 2 săptămâni ca toate animelele să fie scoase din respectiva bucătărie şi să fie duse la un cabinet veteriunar unde au fost sterilizate şi urmează să fie date spre adopţie."

Cum a ieșit totul la iveală

Totul a ieşit la iveală după ce vecinii femeii au făcut mai multe sesizări din cauza mirosului insuportabil. Deşi fapta ei este gravă, proprietara apartamentului a primit deocamdată doar un avertisment.

În prezent, în Bucureşti mai multe cabinete veterinare sterilizează gratuit pisici în baza unor donaţii. Pe de altă parte cei din primărie promit că vor suporta financiar 10 mii de astfel de intervenţii. În jumătate din cazuri vor accepta şi pisici cu proprietar.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO