Veverița psihopată care a terorizat locuitorii unui orășel a mușcat 18 persoane în 48 de ore

Ultima actualizare: 28-12-2021 20:36
Veverița psihopată care a terorizat locuitorii unui orășel a mușcat 18 persoane în 48 de ore
Shutterstock

O veveriță cenușie a terorizat locuitorii unui orășel din Țara Galilor, mușcând nu mai puțin de 18 persoane în numai 48 de ore. Veverița a fost botezată după un personaj din filmul „Gremlins”, Stripe.

Ultima victimă a veveriței cenușii care ataca oamenii în orașul Buckley, din Țara Galilor de Nord, a fost o femeie de 42 de ani, Sheree Davidson.

„Această veveriță nu este deloc drăguță, este o veveriță nebună, puțin psihopată. A mușcat cinci-șase dintre vecinii mei. M-a mușcat de deget când îmi strângeam sacii pentru reciclare. A sărit din spatele coșului, probabil căuta de mâncare, și a crezut că o voi lua. Am urme de dinți pe partea de sus și de jos a degetului. S-a agățat cu dinții așa de tare încât a trebuit să scutur mâna, și mi-a lăsat urme serioase. Dacă până mâine nu se oprește sângerarea, trebuie să mă duc la doctor să-mi facă o injecție antitetanos” a spus femeia, potrivit cotidianului „The Sun”.

După ce a atacat mai multe persoane, un localnic a reușit să captureze veverița și aceasta a fost ridicată de protecția animalelor.

Primul atac al veveriței cenușii s-a produs vinerea trecută, când Jane Harry, în vârstă de 55 de ani, a observat pentru prima dată animalul, în timp ce-și vizita acasă fiicele. La plecare, veverița psihopată a sărit pe fiica ei Chloe, de 29 de ani, mușcând-o de gât și de mâini.

Femeia s-a panicat și a încercat să o dea jos de pe fiica ei, iar veverița a mușcat-o și pe ea, în trei locuri, de mâini. A recunoscut-o ca fiind aceeași veveriță pe care o hrănise vara trecută. Acum, a organizat o chetă pentru a o putea captura, iar în acest scop se strânseseră până la momentul publicării articolului peste 110 lire sterline.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO