Un călător în timp dezvăluie de ce nu a încercat să afle numerele la loterie

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
calator in timp
Daily Star

Un bărbat care susține că a călătorit în viitor și-a povestit întreaga experiență într-un interviu oferit publicației Daily Star.

Alexander Smith pretinde că a lucrat cu CIA în timpul experimentului său de a călători în timp și a reușit să ajungă până în anul 2118.

Potrivit acestuia, serviciul de informații i-a oferit o sumă substanțială pentru a testa tehnologia futuristă. La întoarcere, acesta a decis să dezvăluie secrete din timpul călătoriei sale.

Când a fost întrebat dacă știe numerele la loterie, Smith a spus râzând: ”Nu am cumpărat niciun bilet la loterie”.

CIA mi-a interzis categoric să fac orice pas pentru a-mi crește veniturile. Ei m-au plătit foarte bine pentru misiunea mea. Am fost extrem de bine plătit, astfel nu a existat niciun motiv pentru mine să încerc să obține numerele la loterie din trecut”, a precizat acesta.

El a mai subliniat că dacă ar fi încercat vreun moment să trișeze sistemul, ar fi creat un adevărat dezastru pentru viitorul omenirii. ”Mi-au explicat că daca aș face-o aș putea provoca sfârșitul rasei umane, deoarece aș provoca un paradox”.

Smith a explicat că toți oamenii care reușesc să călătorească în viitor trebuie să fie extrem de atenți să nu dezvăluie evenimentele care au avut loc.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO