Tineri care refuzau să poarte mască s-au luat la bătaie cu bodyguarzii unui mall din Cluj

Ultima actualizare: 24-10-2021 11:20
Tineri care refuzau să poarte mască s-au luat la...
Tineri care refuzau să poarte mască s-au luat la...

Doi tineri din Bucureşti au făcut scandal într-un centru comercial din Cluj. Nu au vrut să poarte mască de protecție și nici să prezinte dovada că s-au vaccinat.

După ce s-au bătut cu agenții de pază, au fost amendați cu 5.000, respectiv 1.000 de lei. Și paznicii sunt cercetați de polițiști.

Secvențele violente au fost suprinse de un client. Paznicii se bat cu un tânăr care nu poartă mască de protecție. Apare încă un individ care vrea să îi sară în ajutor.

Unul dintre ei cade la podea și este lovit în zona abdomenului de agenții de pază, după cum au spus și martorii.

Polițiștii trebuie să stabilească dacă agenții de pază au intervenit corect sau abuziv.

Alexandra Luca, purtător de cuvânt al IPJ Cluj: ”În urma activităților specifice întreprinse în cauză, cercetările au fost extinse și cu privire la săvârșirea infracțiunilor de purtare abuzivă, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept aferente stării conflictuale produse''. 

Toate persoanele implicate sunt cercetate penal

 

Administratorul firmei de securitate susține că, înainte de bătaie, tinerii l-au amenințat pe unul dintre agenți că îl vor înjunghia.

Pop Pușcaș Teodor, administratorul firmei de securitate: ”Nu s-au supus regulilor atât în ce privește portul măștii cât și în ce privește prezentarea dovezii de vaccinare sau a altei dovezi că pot să intre în magazine. Au avut o prima discuție mai aprinsă cu acest agent de securitate, amenințându-l că vor scoate cuțitul și că îl vor înjunghia. La ieșirea din fastfood unul dintre ei l-a agresat, l-a lovit cu pumnul pe unul din agenți, pe șeful de obiectiv''.

Unul dintre scandalagii a fost amendat 5.000 lei pentru neprezentarea certificatului verde, iar celălalt cu 1.000 lei. Și ei, și paznicii sunt cercetați într-un dosar de lovire și alte violențe. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO