Replica amuzantă a MAI pentru un român interesat de drogurile găsite pe litoral


Ultimul update: Marti 09 Aprilie 2019 20:14
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2019 18:58
Categorie: Stiri Diverse
droguri plaja

Ministerul de Interne a publicat un nou răspuns la o întrebare primită pe Facebook, de această dată legată de pachetele de cocaină care au ajuns pe litoralul românesc.

”Dacă găsesc un pachet din ăla pe plajă, cam cât pot să iau pe el? Are rost să caut vreunul să-mi fac și eu viața frumos la mare? App, de ce naiba le confiscați? Că mie mi-a zis cineva că a încercat și nu are nimic! Am curaj să spun că întreb pentru mine!”, este întrebarea la care a răspuns MAI într-o notă amuzantă, caracteristică.

Răspuns:

1. Dacă găsiți un astfel de pachet și încercați să-l vindeți, veți lua pe el câțiva ani buni de închisoare. Ceea ce ne-ați spus dumneavoastră se încadrează perfect la trafic de droguri, așa că o să vă faceți “viața frumos”, dar mai pe răcoare, așa.

2. Din ultima dumneavoastră întrebare lipsește un cuvânt. Așa că reformulăm noi: ”Nu MAI are nimic”… prin casă, buzunare sau parcare. Știți câți oameni s-au nenorocit pentru că au început să consume droguri? Unii sunt încă în viață... alții...

3. Legat de căutări, vă sfătuim să nu vă apropiați de mare în această perioadă, având acest scop. Mai bine căutați să nu fiți căutat... avem curaj să spunem că ați înțeles perfect mesajul nostru.

Noi pachete cu cocaină, găsite la malul mării. Inscripțiile misterioase de pe droguri
Drogurile de pe litoral, subiect de glume: Narconstanța și stațiunea Euforie
FULLSCREEN
Replica amuzantă a MAI pentru un român interesat de drogurile găsite pe litoral
  • /

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO