Reacția bizară a mamei unui criminal în serie, după ce i-a ascultat mărturisirile

08-03-2019 17:25


ted bundy

Louise Bundy, mama celui mai cunoscut criminal în serie din Statele Unite, a susținut până în ultima clipă de viață a fiului său că bărbatul este neviovat. Ted Bundy a fost executat pe scaunul electric pe 24 ianuarie 1989.

Jurnalistul Stephen Michaud a petrecut 6 luni înregistrând interviuri cu Ted Bundy, iar casetele sale au stat la baza controversatului documentar transmis de Netflix.

Jurnalistul a declarat că inițial, Bundy, a încercat să-l manipuleze gândindu-se că aceste interviuri ar putea fi salvarea sa, însă ulterior a mărturisit totuld espre crimele comise.

Înainte de a le publica, jurnalistul a vizitat-o pe mama criminalului pentru a-I pune, în exclusivitate, casetele că mărturisirile fiului său.

Pe parcurs ce asculta materialul, Stephen își amintește că femeia începuse să scoată niște sunete bizare, asemenea chițăitului unui șoarece, iar la final, femeia s-a ridicat bătând din palme și întrebându-l pe journalist dacă vrea plăcintă cu mere și înghețată.

Întâlnirea jurnalistului cu mama lui Ted Bundy a avut loc în anii 80. Femeia a murit în 2012, la vârsta de 88 de ani. “Ted Bundy nu ucide femei și copii”, a declarat femeia pentru un ziar local chiar înainte de a muri.

Cu câteva zile înainte de a fi executat, Ted Bundy și-a recunoscut cele 36 de crime. După ce își ucidea victimele, uneori, petrecea noapte alături de trupurile fără viață, apoi le decapita cu un fierăstrău de oase, le machia și le păstra în apartamentul său, apoi întreținea relații sexuale cu ele.

Oamenii au fost de-a dreptul îngroziți de crimele lui Ted Bundy, încât, după ce a fost executat, au ieșit în stradă pentru a celebra dispariția sa.

 

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO