Răsturnare de situație în cazul vedetei ucise de TIR. Acum 3 ani, își înscenase moartea

Dată publicare: 14-07-2019 19:46
Dată actualizare: 14-07-2019 19:53


Răsturnare de situație în cazul vedetei ucise de TIR. Acum 3 ani, își înscenase moartea - 2

Emily Hartridge, vedeta YouTube din Marea Britanie care a murit după ce scuterul electric pe care se afla a fost lovit de un TIR, și-a înscenat moartea în direct la televizor, în urmă cu trei ani.

În 2016, ea a participat la un reality-show în cadrul căruia a mărturisit că are o „criză existențială” și că nu este fericită din cauză că nu are un iubit și o situație financiară stabilă, conform Daily Mail.

Astfel, la acel moment ea și-a înscenat moartea și falsa înmormântare a fost transmisă pe un post de televiziune din Marea Britanie. În cadrul emisiunii, Emily a fost descrisă de apropiați ca o „tânără singură, fără perspective în carieră și care este la limită cu banii.” Ea și-a invitat la falsa înmormântare familia și prietenii.

„Dacă cineva m-ar pune să o descriu pe Emily într-un cuvânt, întotdeauna aș spune că era blândă. De aceea o iubesc foarte mult. Nu e nimeni ca sora mea. Este specială și nu aș schimba nimic la ea”, spune sora mai mică a vedetei, Jessica, în emisiune.

Când avea 30 de ani, Emily Hartridge a mărturisit că nu este fericită cu viața ei.

„Nu mă urăsc, dar nici nu mă trezesc spunându-mi că mă iubesc. Simt că am multe de care să mă tem. Vreau să fiu una din persoanele acelea pozitive, însă sunt foarte pesimistă”, mărturisea ea.

În ceea ce primește falsa înmormântare, tânăra mărturisea că a făcut-o să se simtă bine. „E drăguț să am oameni cărora le pasă de viața mea.”

În cinci ani, însă, Emily a cunoscut sucesul profesional, ajungând să aibă 340.000 de urmăritori pe YouTube și peste 40.000 de fani pe Instagram.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO