Povestea lui Tudor Dîrvăreanu l-a emoționat pe Dan Șucu. I-a oferit o sumă uriașă fără a cere nimic în schimb

Dată publicare: 18-03-2021 17:31
Dată actualizare: 18-03-2021 17:35


Tudor Dîrvăreanu

Povestea lui Tudor Dîrvăreanu, un tânăr care în urmă cu zece ani a suferit un accident de mașină și a rămas paralizat, l-a emoționat pe Dan Șucu.

Tudor și tatăl lui au venit în Imperiul Leilor pentru a cere o investiție într-un complex sportiv pentru persoanele cu dizabilități, pe care-l construiește lângă București. Dan Șucu i-a oferit o donație de 100.000 de euro, fără niciun fel de pretenție.

Într-un mesaj postat în timpul emisiunii, Ionel Dîrvăreanu (tatăl) i-a mulțumit lui Dan Șucu pentru generozitate și și-a exprimat satisfacția pentru susținerea pe care i-a acordat-o.

„Există oameni cu suflet care înțeleg gerutățile care pot apărea în viața oricui. Mulțumesc nu este suficient pentru ajutorul acordat, sper să pot ajunge vreodată să pot ajuta și eu în același fel”, a scris acesta pe pagina de Facebook Imperiul Leilor.

Și fanii emisiunii au fost în asentimentul său, considerând gestul lui Dan Șucu impresionat. „Respect” a fost cuvântul de ordine în mediul online.

Miercuri, PRO TV s-a clasat pe primul loc în topul audiențelor în intervalul orar 20:28 – 22:28, înregistrând 9.3 puncte de rating și 21.9% cotă de piață, pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe locul doi avea 7.7 puncte de rating și 18.1% share. În ceea ce privește segmentul comercial, show-ul Imperiul Leilor și-a menținut prima poziție cu 8.4 puncte de rating și 22.9% cotă de piață în rândul publicului format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.8 puncte de audiență și 18.6% share.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO