Explicația halucinantă a unui tată care și-a lăsat însărcinată fiica de 11 ani

Ultima actualizare: 18-01-2019 16:25
Robert Cronin, fiica, insarcinata, SUA
CBS

Un bărbat de 33 de ani din SUA a fost arestat după ce fiica lui de 11 ani a povestit că a rămas însărcinată cu copilul lui, relatează Daily Mail.

Robert Cronin, tatăl fetei, a spus că nu a întreținut relații sexuale cu fiica sa și a oferit o explicație halucinantă: minora ”a intrat în contact cu o haină pe care el a folosit-o atunci când s-a masturbat și se poate, ca în acest fel, fata să fi rămas însărcinată”.

Deși bărbatul din New York a negat că și-ar fi abuzat fata, testul ADN a arătat că el este tatăl copilului pe care fiica sa l-a născut.

"Când am aflat că fata este încărcinată, am fost devastat pentru că știam unde se va ajunge", a declarat Robert Cronin presei americane. 

Poliția locală a declarat că timp de două luni tatăl și-a violat fata, iar în urma abuzurilor a rămas însărcinată. În urma probelor obținute, bărbatul a fost arestat și pus sub acuzare, iar fata de 11 ani și bebelușul ei se află acum într-un centru de îngrijire.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO