Cursă aeriană anulată din cauza unei "invazii de gândaci". Imaginile postate de pasageri

Dată publicare: 28-06-2019 13:46
Dată actualizare: 28-06-2019 15:17


Zbor anulat din cauza unei

Un avion al companiei Air Transat, care trebuia să plece, miercuri, spre Vancouver, Canada, a fost întârziat pe pista aeroportului Gatwick, din Londra, după ce pasagerii s-au plans de o invazie de insecte.

Într-o înregistrare postată pe rețelele de socializare se vede cum pasagerii avionului se ridică oripilați de pe scaune după ce mai multe insecte au apărut la bordul aeronavei, scrie The Sun.

Mai multe imagini în galeria foto

După un apel al membrilor echipajului, la bordul avionului au urcat angajați ai companiei care au început să stropească cu o substanță pe scaune și la locurile de depozitare a bagajelor
Jenna Sullivan, de 25 de ani, pasager în avion, a descris insectele pe Twitter ca fiind gândaci maro cu aripi.

"Eram în avion de câteva minute când un gândac a căzut pe scaunul meu, iar altul a aterizat în poala bărbatului de lângă mine. Însoțitorul de zbor i-a spus să-l strivească și a făcut-o. A fost dezgustător. Majoritatea gândacilor păreau să stea în spatele avionului, dar alți pasageri au spus că i-au văzut și pe culoarul principal", a declarat tânăra.

O altă persoană a scris pe rețelele de socializare că zborul a fost "infestat cu insecte", în timp o a treia a vorbit despre “o invazie de insecte”.

Pasagerilor li s-a cerut ulterior să coboare și după ce, ini’ial, a fost întârziat șapte ore, zborul a fost în final anulat.
Pasagerii au fost cazați la hoteluri din apropierea aeroportului și au primit vouchere pentru mâncare.

Zborul a fost programat pentru joi, la ora 11.00, după 23 de ore de la ora inițială de decolare, însă se pare că a fost întârziat din nou, fără explicații. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: thesun.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO