Horoscop 8 aprilie 2024 - Eclipsă de Soare și Lună Nouă în Berbec. Ce transformări profunde urmează pentru zodii

eclipsa totala de soare
Shutterstock

Pe 8 aprilie a avut loc Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare. Acestea au o putere mare de transformare și influențează toate zodiile.  

Luna Nouă este asociată cu inițierea de acțiuni și impactează una dintre cele doisprezece case astrologice. Este un moment favorabil să reflectăm la ce vrem să schimbăm în viața noastră. Domeniul în care începem un nou ciclu se va încheia peste șase luni, când va avea loc Luna Plină din zodia Berbec și se pot culege roadele deciziilor de acum.

Eclipsele au puternic caracter karmic și rolul lor este să corecteze direcția spre care ne îndreptăm.

Eclipsa de Soare din Berbec din 8 aprilie este intensă și aduce o serie de transformări, decizii radicale, răsturnări de situație și evenimente neprevăzute. Nativii care se găsesc într-o situație, care nu mai funcționează de ceva timp și pe care au tolerat-o, vor lua inițiative și vor căuta să schimbe direcția. Eclipsa de Soare din Berbec ne aduce curajul să acționăm, chiar dacă nu știm încotro ne îndreptăm sau nu avem un plan stabilit.

Cu Mercur retrograd prin zodia Berbec se vor reedita situații peste care am trecut în grabă, însă este posibil să se amâne decizii, pentru a avea timpul necesar de a înțelege evenimentele neașteptate, care vor avea loc.

Citește și
„România chiar nu e o echipă bună, nu joacă fotbal”, declară un fost internațional român, cu 13 meciuri la națională

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare pentru fiecare zodie:

Berbec / Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare dinamizează sectorul personalității și Berbecii vor dori un nou început. Au loc schimbări importante și nativii vor fi ghidați către o direcție nouă. Schimbări importante și răsturnări de situație pot avea loc și-n planul sentimental, în relația cu copiii, într-un proiect de creație sau valorificarea unei pasiuni.

Taur / Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează sectorul frământărilor interioare, subconștientului, introspecției și trecutului. Urmează o perioadă favorabilă eliberării de trecut, de situații care au adus frământări. Taurii pot avea revelații și-și vor acorda mai multă atenție nevoilor emoționale.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează casa prietenilor, vieții sociale, a planurilor pe termen lung. Se deschid etape noi, apar oportunități prin prieteni și nativii pot fi recomandați în proiecte noi. Au loc răsturnări de situație și evenimente neașteptate, care îi vor pune pe nativi pe o altă direcție.

Rac / Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare le aduce etape noi în planul profesional. Apar situații neașteptate în raport cu șefii, răsturnări de situație și evenimente neprevăzute, care pot duce brusc la schimbarea direcției în carieră.

Leu / Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare dinamizează sectorul sistemului de valori și credințe, călătoriile pe distanțe lungi, dezvoltarea și perfecționarea profesională și relațiile cu străinătatea. Au loc răsturnări de situație și evenimente neprevăzute, dar și o schimbare de direcție.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează sectorul financiar, al intereselor financiare, creditelor, impozitelor, moștenirile, relația de cuplu și viața intimă. Posibil să aibă loc răsturnări de situație și evenimente neprevăzute în planul financiar și relațional, dar și o schimbare de direcție.

Balanță / Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează și aduce noi începuturi în sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatele profesionale. Se pot lua decizii radicale, în urma unor evenimente bruște și situații neașteptate, dar și răsturnări de situație și schimbarea direcției în relație sau într-un parteneriat profesional.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează și aduce noi începuturi în sectorul sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătății. Nativii pot avea parte de surprize neașteptate la serviciu. De asemenea, nativii pot face schimbări majore, care să fie în beneficiul lor, să aibă loc vindecări și o îmbunătățire a stării de sănătate.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează și anunță etape noi în sectorul iubirii, romantismului, copiilor, proiectelor creative și pasiunilor, unde este nevoie de un nou început, o corectare a direcției, o schimbare majoră. Nativii singuri ar putea să își întâlnească perechea într-o conjunctură neașteptată.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează sectorul familiei, rădăcinilor, părinților și spațiului de locuit, unde sunt invitați să înceapă etape noi. Posibil să apară evenimente neașteptate în raport cu familia, o mutare, tranzacție imobiliară, dar și răsturnări de situație.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează sectorul comunicării, informațiilor și interacționării cu ceilalți. Vin vești surpriză, evenimente și informații neprevăzute. Soarele guvernează casa relațiilor, așa că unele evenimente vor avea legătură cu partenerul sau aflarea unor vești, care îi vizează și care pot duce la răsturnări în relația în cuplu.

Pești / Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează și anunță noi începuturi în sectorul financiar, al administrării banilor. Este posibil să apară surprize și răsturnări de situație, nativii să facă o schimbare de job, să se îmbunătățească situația financiară.

Articol recomandat de sport.ro
Anunțul UEFA după ce croații și albanezii au scandat la unison: ”Omorâți toți sârbii!”
Anunțul UEFA după ce croații și albanezii au scandat la unison: ”Omorâți toți sârbii!”
Citește și...
A intrat la facultate înainte de izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial și a obținut diploma de master la 105 ani
A intrat la facultate înainte de izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial și a obținut diploma de master la 105 ani

Virginiei Hislop i-a luat 83 de ani pentru a obține diploma de master de la Universitatea Stanford. Acum, la 105 de ani, a absolvit în sfârșit facultatea, scrie The Guardian.

Povestea măgărușului Diesel, dispărut acum cinci ani. A fost văzut de un vânător într-o turmă de elani
Povestea măgărușului Diesel, dispărut acum cinci ani. A fost văzut de un vânător într-o turmă de elani

Când măgărușul Diesel a fugit în urmă cu cinci ani, stăpânii săi din Sacramento, California, s-au gândit la ce e mai rău.

Urmărire ca în filme pe străzile din Timișoara. Un șofer care gonea cu o mașină cu numere false, prins de polițiștii locali
Urmărire ca în filme pe străzile din Timișoara. Un șofer care gonea cu o mașină cu numere false, prins de polițiștii locali

Urmărire spectaculoasă pe străzile din Timișoara. Polițiștii locali au gonit pe urmele unui şofer care a refuzat să oprească la semnalele agenţilor.

Recomandări
Rusia este dispusă să discute cu SUA, dar Ucraina trebuie să fie pe agendă. Dmitri Peskov: „Suntem deschişi la dialog”
Rusia este dispusă să discute cu SUA, dar Ucraina trebuie să fie pe agendă. Dmitri Peskov: „Suntem deschişi la dialog”

Rusia consideră, potrivit Kremlinului, că există o nevoie presantă de discuţii de securitate cu Statele Unite, dar acestea trebuie să fie cuprinzătoare şi să includă subiecte precum Ucraina, informează vineri Reuters.

Culisele unui proces controversat. Ce se poate întâmpla în cazul Mario Iorgulescu după decizia de rejudecare a dosarului
Culisele unui proces controversat. Ce se poate întâmpla în cazul Mario Iorgulescu după decizia de rejudecare a dosarului

Procesul în care Mario Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare va fi rejudecat de Curtea de Apel București.

EURO 2024. Jucătorii români anunță că sunt gata să înfrunte Belgia, chiar dacă e ”o forță a Europei”: ”Ne-am pregătit mental”
EURO 2024. Jucătorii români anunță că sunt gata să înfrunte Belgia, chiar dacă e ”o forță a Europei”: ”Ne-am pregătit mental”

Echipa naţională de fotbal a Belgiei reprezintă o forţă a Europei, spune jucătorul Florinel Coman într-un interviu publicat de Federația Română de Fotbal pe Youtube.