Horoscop 8 aprilie 2024 - Eclipsă de Soare și Lună Nouă în Berbec. Ce transformări profunde urmează pentru zodii

eclipsa totala de soare
Shutterstock

Pe 8 aprilie a avut loc Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare. Acestea au o putere mare de transformare și influențează toate zodiile.  

Luna Nouă este asociată cu inițierea de acțiuni și impactează una dintre cele doisprezece case astrologice. Este un moment favorabil să reflectăm la ce vrem să schimbăm în viața noastră. Domeniul în care începem un nou ciclu se va încheia peste șase luni, când va avea loc Luna Plină din zodia Berbec și se pot culege roadele deciziilor de acum.

Eclipsele au puternic caracter karmic și rolul lor este să corecteze direcția spre care ne îndreptăm.

Eclipsa de Soare din Berbec din 8 aprilie este intensă și aduce o serie de transformări, decizii radicale, răsturnări de situație și evenimente neprevăzute. Nativii care se găsesc într-o situație, care nu mai funcționează de ceva timp și pe care au tolerat-o, vor lua inițiative și vor căuta să schimbe direcția. Eclipsa de Soare din Berbec ne aduce curajul să acționăm, chiar dacă nu știm încotro ne îndreptăm sau nu avem un plan stabilit.

Cu Mercur retrograd prin zodia Berbec se vor reedita situații peste care am trecut în grabă, însă este posibil să se amâne decizii, pentru a avea timpul necesar de a înțelege evenimentele neașteptate, care vor avea loc.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare pentru fiecare zodie:

Berbec / Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare dinamizează sectorul personalității și Berbecii vor dori un nou început. Au loc schimbări importante și nativii vor fi ghidați către o direcție nouă. Schimbări importante și răsturnări de situație pot avea loc și-n planul sentimental, în relația cu copiii, într-un proiect de creație sau valorificarea unei pasiuni.

Taur / Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează sectorul frământărilor interioare, subconștientului, introspecției și trecutului. Urmează o perioadă favorabilă eliberării de trecut, de situații care au adus frământări. Taurii pot avea revelații și-și vor acorda mai multă atenție nevoilor emoționale.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează casa prietenilor, vieții sociale, a planurilor pe termen lung. Se deschid etape noi, apar oportunități prin prieteni și nativii pot fi recomandați în proiecte noi. Au loc răsturnări de situație și evenimente neașteptate, care îi vor pune pe nativi pe o altă direcție.

Rac / Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare le aduce etape noi în planul profesional. Apar situații neașteptate în raport cu șefii, răsturnări de situație și evenimente neprevăzute, care pot duce brusc la schimbarea direcției în carieră.

Leu / Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare dinamizează sectorul sistemului de valori și credințe, călătoriile pe distanțe lungi, dezvoltarea și perfecționarea profesională și relațiile cu străinătatea. Au loc răsturnări de situație și evenimente neprevăzute, dar și o schimbare de direcție.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează sectorul financiar, al intereselor financiare, creditelor, impozitelor, moștenirile, relația de cuplu și viața intimă. Posibil să aibă loc răsturnări de situație și evenimente neprevăzute în planul financiar și relațional, dar și o schimbare de direcție.

Balanță / Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează și aduce noi începuturi în sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatele profesionale. Se pot lua decizii radicale, în urma unor evenimente bruște și situații neașteptate, dar și răsturnări de situație și schimbarea direcției în relație sau într-un parteneriat profesional.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează și aduce noi începuturi în sectorul sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătății. Nativii pot avea parte de surprize neașteptate la serviciu. De asemenea, nativii pot face schimbări majore, care să fie în beneficiul lor, să aibă loc vindecări și o îmbunătățire a stării de sănătate.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează și anunță etape noi în sectorul iubirii, romantismului, copiilor, proiectelor creative și pasiunilor, unde este nevoie de un nou început, o corectare a direcției, o schimbare majoră. Nativii singuri ar putea să își întâlnească perechea într-o conjunctură neașteptată.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează sectorul familiei, rădăcinilor, părinților și spațiului de locuit, unde sunt invitați să înceapă etape noi. Posibil să apară evenimente neașteptate în raport cu familia, o mutare, tranzacție imobiliară, dar și răsturnări de situație.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează sectorul comunicării, informațiilor și interacționării cu ceilalți. Vin vești surpriză, evenimente și informații neprevăzute. Soarele guvernează casa relațiilor, așa că unele evenimente vor avea legătură cu partenerul sau aflarea unor vești, care îi vizează și care pot duce la răsturnări în relația în cuplu.

Pești / Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Luna Nouă din zodia Berbec și Eclipsa de Soare activează și anunță noi începuturi în sectorul financiar, al administrării banilor. Este posibil să apară surprize și răsturnări de situație, nativii să facă o schimbare de job, să se îmbunătățească situația financiară.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
Citește și...
Regula impusă de companiile aeriene. Ți se poate interzice să urci în avion dacă nu o respecți
Regula impusă de companiile aeriene. Ți se poate interzice să urci în avion dacă nu o respecți

Pasagerii trebuie să fie atenți la modul în care se îmbracă atunci când călătoresc cu avionul. O fostă însoțitoare de bord, cu o experiență de 33 de ani, a explicat de ce unele ținute nu sunt acceptate de companiile aeriene.

Fenomen bizar într-o țară extrem de dezvoltată. Numărul locuinţelor neocupate a atins cifra record de 9 milioane
Fenomen bizar într-o țară extrem de dezvoltată. Numărul locuinţelor neocupate a atins cifra record de 9 milioane

Numărul locuinţelor vacante din Japonia a atins în 2023 o nouă cifră record de 9 milioane, cu 510.000 mai multe comparativ cu sondajul precedent din 2018, pe fondul creşterii deceselor în rândul proprietarilor vârstnici singuri. 

Spectacol la poalele Everestului. Violonistul Alexandru Tomescu a încântat drumeții cu melodiile sale. „A meritat”
Spectacol la poalele Everestului. Violonistul Alexandru Tomescu a încântat drumeții cu melodiile sale. „A meritat”

Violonistul Alexandru Tomescu a primit aplauze la poalele Everestului. Pornit în expediție, a vrut să încânte oamenii cu talentul lui în acordurile lui Ciprian Porumbescu și Bach.  

Recomandări
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia

Ucraina știe exact unde să lovească Rusia pentru a-i crea mari probleme. Kievul folosește o tactică în urma căreia țara lui Vladimir Putin are mult de suferit.

Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs
Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs

Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupat de un titular.

Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă
Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă

Autoritățile din Prahova au prezentat, marți seară, concluziile cercetărilor făcute în cazul surpării de teren din orașul Slănic, care a dus la evacuarea a peste 40 de oameni.