FOTO. „Dorel”, lucrare de senzație în Constanța. Cum a fost montată o instalație sanitară într-o policlinică

Ultima actualizare: 20-01-2022 12:35
Spitalului Clinic de Urgențe din Constanța
Pro TV

Lucrările de renovare la Policlinica 2 din Constanța au fost făcute de mântuială. Una dintre „opere” a stârnit numeroase reacții ale internauților.

O fotografie realizată recent într-un salon situat la etajul 6, în Policlinica 2 (secția Dermatologie) din Constanța arată cum bateria pentru lavoar a fost montată în perete fix deasupra suportului ceramic, imediat sub oglindă, făcând astfel imposibilă utilizarea acestuia, potrivit Constanta INFO.

chiuveta, policlinica, constanta

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța au promis remedierea acestora.

„SCJU Constanța derulează mai multe lucrări, în scopul îmbunătățirii condițiilor hoteliere oferite pacienților. Fotografia este realizată într-un salon situat la etajul 6, în Policlinica 2, unde a fost temporar relocată secția clinică de Dermatologie. Pentru ca spațiul respectiv să corespundă tuturor standardelor, au fost realizate o serie de lucrări de amenajare, inclusiv lucrări sanitare. Acestea din urmă sunt în curs de finalizare. Vă mulțumim pentru ca ne-ați semnalat acest aspect și vă asigurăm că situația va fi remediată în cel mai scurt timp”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, Crina Kibedi, conform sursei citate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO