FOTO. Cum a ajuns să arate un tânăr după ce a slăbit 125 de kilograme. Prietenii nu îl mai recunosc

Ultima actualizare: 26-11-2020 21:50
Alejandro Porro
Facebook / Alejandro Porro

Un tânăr care suferea de obezitate a devenit aproape de nerecunoscut după ce a scăzut dramatic în greutate.

Alejandro Porro obișnuia să mănânce dulciuri toată ziua și își comanda des mâncare de la fast food. Consuma aproximativ 5.000 de calorii pe zi și ajunsese să cântărească peste 215 kilograme, la doar 28 de ani, potrivit Daily Star.

Tânărul a povestit că s-a hotărât să slăbească în martie 2017, când a ajuns într-un punct în care a început să se teamă că obezitatea îl va ucide. El și-a impus să nu mai consume mâncăruri nesănătoase și să facă sport în fiecare zi.

Vezi cum arată tânărul acum în galeria foto de la finalul articolului.

A început să meargă mai mult pe jos și să urce pe scări, în loc să ia liftul. Iar odată ce organismul său s-a adaptat, acesta și-a făcut și abonament la sală.

În trei ani și jumătate, Alejandro a reușit să slăbească peste 125 de kg, fără niciun fel de intervenție chirurgicală. La aproximativ 90 de kilograme, bărbatul este aproape de nerecunoscut.

Alejandro a spus: „Întotdeauna am fost cel mai mare dintre copii, dar situația a scăpat de sub control după vârsta 20 de ani. Eram extrem de nesănătos și îmi petreceam cea mai mare parte a timpului jucându-mă și mâncând pizza și snacksuri. Nu trăiam, pur și simplu existam. Știam că sunt greu, dar nu știam cât de greu, deoarece cântarele mele măsurau decât până la 130 de kg", a mărturisit el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO