Explicația halucinantă a unui tânăr prins cu o dronă lângă o închisoare de maximă securitate

Ultima actualizare: 26-10-2019 13:25
Explicația halucinantă a unui tânăr prins cu o dronă lângă o închisoare de maximă securitate
iStock

Un australian arestat pentru că a încercat să introducă un telefon mobil într-o închisoare de maximă siguranță, cu ajutorul unei drone, i-a șocat pe polițiști cu explicațiile cu care a venit atunci când a fost prins.

Potrivit thecourier.co.uk, Philip Moreton (33 de ani) a fost prins de polițiști, în miez de noapte, după ce încercase să introducă un telefon mobil, cu o dronă, în închisoarea din Perth.

După ce drona a fost observată, gardienii au urmărit aparatul în afara zidurilor închisorii, unde l-au găsit pe Moreton ascunzându-se în tufișuri.

Întrebat ce caută în miez de noapte lângă închisoarea de maximă securitate, bărbatul le-a povestit că își caută câinele chihuahua care ar fi fost furat de o trupă de circ din România.

“Am aflat că circul ar fi lăsat câinii afară noaptea. Deși poate părea ciudat, l-am adus pe tatăl câinelui, Archie, să mă ajute să-l caut”, ar fi spus tânărul de 33 de ani.

Ulterior, el a adăugat că ar fi căzut în tufișuri după ce a băut o sticlă de vodcă în timp ce-și căuta câinele.

Drona a fost găsită de polițiști în portbagajul mașinii bărbatului.

Trimis în judecată pentru fapta sa, australianul a primit o condamnare de nouă luni de închisoare.

În timpul procesului, șeful poliției locale, Pino di Emidio, a descris povestea australianului ca fiind una extrem de "fantezistă". "A fost una dintre cele mai remarcabile apărări pe care am auzit-o vreodată”, a spus polițistul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO