Dumitru Prunariu și Adrian Năstase au participat la o conferință în Moscova

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Adrian Nastase la conferinta
Facebook.com

Cosmonautul Dumitru Prunariu și fostul premier Adrian Năstase au fost vineri la Moscova, chiar înaintea alegerilor pentru președinție, care au loc duminică.

Prunariu a scris pe Facebook că ei au participat la conferința "Vecinătate și bună vecinătate în relațiile internaționale. O specială privire asupra relațiilor româno-ruse".

Potrivit Hotnews, la această conferință a participat fostul ambasador al Rusiei la București, Oleg Sergheevici Malghinov, dar și generalul Mihai Ionescu, director al Institutului pentru Studii Politice de Apărare şi Istorie Militară, M.Ap.N, ambasadorul Vasile Soare și personal din Ambasadă.

Conform sursei citate, conferința ar fi fost organizată de Fundația Gorchakov și Fundația Europeană Titulescu, condusă de Adrian Năstase.

Duminică au loc alegeri în Rusi, iar cel de-al patrulea mandat îl va transforma pe Putin în cel mai longeviv lider rus de la Stalin încoace.

Spre deosebire de alegerile din 2012, marcate de proteste ample, acum Putin nu are nicio emoţie. Anexarea peninsulei Crimeea, în 2014, i-a cresut vertiginos popularitatea, iar sondajele arată că 80% dintre ruşi au încredere în el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO