Descoperirea bizară făcută de o tânără în casa pe care a închiriat-o. Ce se afla în cămara încuiată

Dată publicare: 07-03-2021 15:43
Dată actualizare: 07-03-2021 19:52


Camara

Un cuplu din SUA care s-a mutat într-o casă nouă a început să facă descoperiri bizare în noua locuință, la scurt timp după ce și-au desfăcut bagajele.

Cei doi s-au mutat din San Francisco în Los Angeles, unde au închiriat o casă. S-au grăbit însă și nu s-au uitat foarte atenți pe ce au dat banii. Au semnat contractul de închiriere după doar 20 de minute.

Așa se face că după ce și-au desfăcut bagajele, au început să observe lucruri bizare în noua lor casă, pe care nu le-au văzut de la început, potrivit Mirror.

Femeia a explicat într-un clip pe TikTok cum a descoperit un subsol ascuns în cămară, care avea încuietori speciale. Ea spus că locuița este un „coșmar total”.

@vtmegs

WTF is this?? Literally my nightmare... #creepy #creepytiktok #scary #fyp #scared #nope #haunted #hauntedtiktok #foryou #foryoupage #sketch

♬ original sound - VTMegs

„Deci, tocmai am închiriat o casă nouă și avem această cămară și ne întrebam de ce ușa are aceste încuietori, pentru că este doar o cămară. Și așa am deschis ușa și am observat ceva ce părea o trapă în podea. Ce este asta? Sunt chiar speriată, pentru că nu au menționat că locuința are un subsol, așa că voi deschide ușa", a arătat femeia.

Când a deschis trapa, ea a descoperit o scară slab luminată care ducea într-un beci ascuns, însă inițial nu a avut curajul să coboare.

De asemenea, ea a mai observat că în aproape toate încăperile locuinței se aflau camere de supraveghere, iar cablurile duceau către beciul misterios.

Deși a fost prea speriată pentru coborî scările la început, femeia a revenit ulterior cu o filmare în care a arătat ce se află în interior.

@vtmegs

Reply to @joshseville0 okay okay. Locks are a bit much for this. If it's for kids they must be the hulk. My 6yo definitely can't open the hatch

♬ original sound - VTMegs

„Nu îmi place aici jos. Este mult praf, cabluri și aici sunt conectate camerele de supraveghere”, a spus ea.

La o inspecție mai atentă a subsolului, femeia și-a dat seama că toate aceste cabluri nu erau conectate la nimic, astfel că nici una dintre camerele de supraveghere din casă nu era funcțională.

Sursa: StirilePROTV

Tags: camara, sua,


VIDEO PROTVPLUS.RO