Ce înghițise „monstrul” marin ce s-a lăsat salvat în lacul Săruleşti. „Avea lacrimi”


Ultimul update: Marti 04 Februarie 2020 21:30
Data publicarii: Marti 04 Februarie 2020 21:16
Categorie: Stiri Diverse
sturion

Un pescar sportiv a reuşit să salveze un sturion care înghiţise gunoaie aruncate în lacul Săruleşti, din judeţul Călăraşi.

Dan Constantin, un pescar sportiv în vârstă de 52 de ani, a povestit într-o postare pe Facebook cum a reuşit să prindă peştele care ieşise la suprafaţa lacului mai multe zile la rând şi dădea semne că ar fi bolnav.

„De câteva zile, personalul aflat în serviciul de pază semnalează faptul că un sturion mare îşi face apariţia în primele ore ale zilei la suprafaţa luciului de apă şi stă efectiv foarte mult nemişcat, plutind de multe ori în derivă. Au urmat 5 zile intense cu personal suplimentat de observare a lacului, non-stop, azi (joi, 30 ianuarie - n.red.) peştele şi-a făcut apariţia exact la ora 11.00, dar pentru 10 minute. Într-adevăr părea bolnav, slăbit, mişcări lente. Dă-i repede barca la apă şi încet, încet la vâsle către el. Cu 20 de metri înainte de a ajunge l-am pierdut, plecase în adâncuri. Am rămas pe loc cu barca, purtaţi de vânt şi valuri... «Cineva de sus» simţea faptul că pacientul va ieşi din nou şi DA, la nici 5 metri de barcă apare în scurt timp, el, exact cu faţa spre barcă, exact în ochii noştri. Nemişcat, greu de spus dacă avea lacrimi... eu spun că da”, a povestit Dan Constantin într-o postare pe contul personal de Facebook.

Pescarul a publicat fotografii din timpul operațiunii de salvare, dar și cu gunoaiele înghițite de sturion.

Sturionul mascul ar fi avut o lungime de 237 de centimetri și o greutate de circa 180 de kilograme

Sursa: Pro TV

Descoperirea bizară făcută de un pescar. Creatura care a șocat internetul
Mașina unui pescar din Bihor a ajuns pe fundul apei, după ce a uitat să tragă frâna de mână
Surpriză uriașă pentru un pescar, în Gorj. Ce s-a întâmplat cu râul în care pescuia
VIDEO PROTVPLUS.RO