Apelul disperat al unei mame din Rusia, după ce a aflat că va muri


Ultimul update: Luni 28 August 2017 19:39
Data publicarii: Joi 24 August 2017 17:24
Categorie: Stiri Diverse
Svetlana Maximova

O mamă din Rusia, aflată pe patul de moarte, face un apel disperat la oricine își dorește să devină părintele copilului ei în vârstă de 5 ani.

 Femeia își face griji pentru fiului ei, care va rămâne fără ajutor atunci când ea nu va mai fi. Lupta grea cu boala necuțătoare a făcut-o pe Svetlana Maximova, în vârstă de 26 de ani, să se gândească cu groază la ziua de mâine.

„Încerc să nu mă uit în oglindă. Îmi cade constat părul și am pierderi în greutate... Mă simt din ce în ce mai rău pe zi ce trece”, a mărturisit tânăra.

Femeia își dorește „o familie normală” pentru fiul ei, Artem.

„Vreau să mă asigur că fiul meu va primi tot ceea ce va avea nevoie: jucării, studii, iar viitorii lui părinți să-i ofere tot ceea ce eu nu am putut”, spune cu amărăciune tânăra.

Răpusă de griji, Svetlana mărturisește că a avut un moment de slăbiciune în care și-a dorit să-și pună capăt zilelor, însă a fost oprită de fiul ei.

Întrebat de reporterii unei televiziuni rusești ce își dorește, Artem le-a răspuns: „Atunci când voi crește, voi avea casa mea, iar mama va sta cu mine”, a spus Artem, care nu cunoaște pe deplin suferința Svetlanei. „L-am întrebat într-o zi ce ar face dacă eu va trebui să plec și nu îl voi putea lua cu mine, dar el e prea mic să înțeleagă”.

Svetlana este infectată HIV și se confruntă cu această boală de nouă ani.

Durerea Svetlanei este cu atât mai mare cu cât și ea a avut parte de o copilărie tumultoasă. Tatăl ei i-a ucis mama și i-a ascuns corpul în pădure.

Sursa: Siberian Times

VIDEO PROTVPLUS.RO