Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scrisoarea lăsată de Regina Elisabeta pe sicriul soțului ei. Cum s-a semnat. FOTO

Regina Elisabeta a II-a a fost nevoită să stea singură, din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus ce prevăd distanţarea fizică, în timpul funeraliilor soţului său Philip care au avut loc sâmbătă după amiază la capela St.George.

Camerele de filmare nu au putut capta expresia chipului său, însă alţi membri ai casei regale care au apărut în imagini aveau feţele sumbre, relatează Agerpres, care citează dpa.

Mai multe imagini găsiți în GALERIA FOTO de la finalul articolului.

La începutul slujbei, Regina Elisabeta a plasat pe sicriul soțului ei o scrisoare, semnată „Lilibeth” - poreclă care i-a fost dată reginei în copilărie. Prințul Philip ar fi fost ultima persoană care i se mai adresa astfel, potrivit revistei People.

Citește și
Regina Elisabeta a II-a - 1
Prinţul Philip al Marii Britanii a fost înmormântat. Regina Elisabeta, în lacrimi la slujbă, unde a stat singură

 

Palatul Buckingham nu a dezvăluit conținutul scrisorii, deoarece este „privat”.

Pe sicriul Prințului Philip, pe lângă scrisoarea reginei, au mai fost așezate sabia sa, chipiul de comandant al marinei militare şi o jerbă de flori.

Prinţul Edward, cel mai mic dintre copiii reginei şi ai prinţului Philip, a fost văzut punându-şi mâna pe frunte în timp ce corul intona imnuri religioase.

El a fost văzut apoi fixând de la distanţă sicriul tatălui său.

Fiecare membru al casei regale - mai ales cei special invitaţi - au purtat haine de doliu de culoare închisă şi măşti sanitare negre.

Ei au păstrat distanţa unii de alţii, fiind aşezaţi pe locuri răspândite în interiorul capelei St.George, pentru a respecta restricţiile impuse de pandemia de coronavirus.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult