Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Detaliul neobservat până acum la tentativa de asasinat a lui Donald Trump. Ce a făcut o femeie aflată în spatele său | VIDEO

Donald Trump, 78 de ani, a fost, sâmbătă, ținta unei tentative de asasinat. Thomas Matthew Crooks, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a încercat să-l ucidă pe fostul președinte al SUA în Pennsylvania, în timpul unui miting electoral.

Unul dintre gloanțele trase de individ l-a atins în urechea dreaptă pe Donald Trump.

O femeie care stătea în spatele candidatului republican la președinția SUA a stârnit suspiciuni cu privire la comportamentul pe care l-a avut în acele momente teribile, scrie Daily Mail.

Aceasta, care era îmbrăcată în alb, cu șapcă neagră și cu ochelari de soare, a scos telefonul și a început să filmeze chiar în timp ce se auzeau împușcături.

Femeie a făcut acest lucru în timp ce toți ceilalți - inclusiv Donald Trump - s-au lăsat șa pământ, temându-se pentru viața lor.

Citește și
homas Matthew Crooks donald trump
Filmul tentativei de asasinat asupra lui Donald Trump. Unde s-a antrenat Thomas Matthew Crooks cu o zi înainte

Imaginile cu această femeie au devenit virale pe rețelele de socializare și au stârnit nenumărate teorii ale conspirației.

Într-o postare pe platforma X li s-a cerut oamenilor să fie "foarte atenți" la femeie. Video-ul respectiv a fost vizualizat de peste 19 milioane de ori.

"Se aud focuri de armă și primul ei instinct este să scoată foarte, foarte calm telefonul și să filmeze întregul spectacol. Vi se pare un comportament normal?", a întrebat cineva într-o altă postare.

 

Unii utilizatori platformei X au emis chiar teorii uluitoare. Cineva a spus că femeia respectivă a făcut "un semn din cap" înainte să se audă primul foc de armă.

Altcineva a spus că femeia respectivă a fost "complice", deși nu a oferit nicio dovadă în sprijinul acestei afirmații.

În opinia altora, comportamentul calm al femeii s-a datorat faptului că împușcăturile în masă sunt frecvente în Statele Unite.

"Atât de insensibili suntem la violența armată în America? Priviți femeia în alb cu șapcă neagră chiar în spatele lui Trump.

În loc să se adăpostească sau - nu știu - să protejeze copilul din spatele ei - își scoate telefonul și începe să înregistreze", a comentat altcineva.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult