Ce gust are hrana viitorului. Oul făcut din plante sau somonul de laborator

×
Codul embed a fost copiat

Hrana viitorului se prepară în laborator. Burgeri, creveţi, sushi ori celebrul Foie Gras sunt doar câteva exemple.

Sunt preparate vegetale, dar cu gust de carne. Cum, de ce şi unde găsim hrana viitorului, aflăm la iLikeIT.

Iulia Ionescu: „Am găsit și oul făcut din plante, iată cum arată recolta, planta, care ajunge să fie vândută în supermarketuri sub formă lichidă, este sub forma unui ou bătut deja, și tu doar pui în tigaie oul, dacă îl putem numi așa, și iată, poți face o omletă, și am văzut că jurnaliștii din SUA și din Asia chiar au făcut niște experimente, au fost în restaurante și au gustat ambele variante și nu și-au putut da seama de diferență. Deci este o fasole la bază, care împreună cu alte condimente, să spunem, poate duce la acest gust de ou. Și am mai găsit și somonul făcut în laborator, un alt experiment foarte interesant, gândiți-vă că într-o fermă de somon durează cam 3-4 ani să crești o recoltă care chiar poate fi considerată utilă pentru restaurante și pentru piață în general, și băieții aceștia, americani și ei, au găsit o variantă de a face această carne de somon în laborator, practic sunt niște celule luate tot de la pești pe care ei le multiplică, și împreună cu alte substanțe, reușesc să pună pe masă un somon făcut în laborator care, se pare că ar avea același gust.”

Mai multe detalii, în VIDEO.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tottenham a răspuns ofertei de 50.000.000 de euro pentru Radu Drăgușin
NEWS ALERT Tottenham a răspuns ofertei de 50.000.000 de euro pentru Radu Drăgușin
Citește și...
iLikeIT. Cum arată hrana viitorului, preparată în laborator. ”Nu le vine să creadă că este atât de gustos”
iLikeIT. Cum arată hrana viitorului, preparată în laborator. ”Nu le vine să creadă că este atât de gustos”

iLikeIT. Hrana viitorului se prepară în laborator, chiar în zilele noastre. Și ce alt exemplu să analizăm, decât faimosul burger, atât de iubit în România.

iLikeIT. Hrana viitorului. Ce este HEM ingredientul care dă gust de carne oricărui preparat vegetal
iLikeIT. Hrana viitorului. Ce este HEM ingredientul care dă gust de carne oricărui preparat vegetal

Hrana viitorului se prepară în laborator. Burgerii sau cârnații sută la sută vegetali, dar cu gust de carne, sunt la mare căutare acum și în România.

Experiment in Spania. Ce sanse au insectele sa devina hrana viitorului
Experiment in Spania. Ce sanse au insectele sa devina hrana viitorului

Ar putea sa fie insectele hrana viitorului? Aceasta a fost intrebarea la care au fost invitati sa raspunda mai multi elevi si studenti spanioli.

Recomandări
Învestirea lui Donald Trump, în condiții nemaiîntâlnite de 40 de ani. Ambasadorul român în SUA oferă detalii exclusive
Învestirea lui Donald Trump, în condiții nemaiîntâlnite de 40 de ani. Ambasadorul român în SUA oferă detalii exclusive

Donald Trump va depune luni jurământul și va rosti primul său discurs în calitate de președinte la al doilea mandat.

Vântul asigură cea mai mare parte a energiei pentru România. Ministru: ”Călărețul fără cap”, candidatul care neagă eolienele
Vântul asigură cea mai mare parte a energiei pentru România. Ministru: ”Călărețul fără cap”, candidatul care neagă eolienele

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, afirmă că la această oră, din nou, energia eoliană este cea mai importantă resursă din mixul energetic de producţie, cu aproape 27% şi 2000MW.

Votul pentru o femeie președinte, între prejudecăți și realitate. „Sexismul încă este o tară a societății românești”
Votul pentru o femeie președinte, între prejudecăți și realitate. „Sexismul încă este o tară a societății românești”

Într-un interviu pentru stirileprotv.ro, lect. dr. Bader Simona a vorbit despre obstacolele și perspectivele legate de reprezentarea femeilor în politică, atât la nivel național, cât și internațional.