Ce gust are hrana viitorului. Oul făcut din plante sau somonul de laborator

×
Codul embed a fost copiat

Hrana viitorului se prepară în laborator. Burgeri, creveţi, sushi ori celebrul Foie Gras sunt doar câteva exemple.

Sunt preparate vegetale, dar cu gust de carne. Cum, de ce şi unde găsim hrana viitorului, aflăm la iLikeIT.

Iulia Ionescu: „Am găsit și oul făcut din plante, iată cum arată recolta, planta, care ajunge să fie vândută în supermarketuri sub formă lichidă, este sub forma unui ou bătut deja, și tu doar pui în tigaie oul, dacă îl putem numi așa, și iată, poți face o omletă, și am văzut că jurnaliștii din SUA și din Asia chiar au făcut niște experimente, au fost în restaurante și au gustat ambele variante și nu și-au putut da seama de diferență. Deci este o fasole la bază, care împreună cu alte condimente, să spunem, poate duce la acest gust de ou. Și am mai găsit și somonul făcut în laborator, un alt experiment foarte interesant, gândiți-vă că într-o fermă de somon durează cam 3-4 ani să crești o recoltă care chiar poate fi considerată utilă pentru restaurante și pentru piață în general, și băieții aceștia, americani și ei, au găsit o variantă de a face această carne de somon în laborator, practic sunt niște celule luate tot de la pești pe care ei le multiplică, și împreună cu alte substanțe, reușesc să pună pe masă un somon făcut în laborator care, se pare că ar avea același gust.”

Mai multe detalii, în VIDEO.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Fostul jucător de la Real Madrid și-a tatuat numele copilului, apoi a aflat că nu el este tatăl
FOTO Fostul jucător de la Real Madrid și-a tatuat numele copilului, apoi a aflat că nu el este tatăl
Citește și...
iLikeIT. Cum arată hrana viitorului, preparată în laborator. ”Nu le vine să creadă că este atât de gustos”
iLikeIT. Cum arată hrana viitorului, preparată în laborator. ”Nu le vine să creadă că este atât de gustos”

iLikeIT. Hrana viitorului se prepară în laborator, chiar în zilele noastre. Și ce alt exemplu să analizăm, decât faimosul burger, atât de iubit în România.

iLikeIT. Hrana viitorului. Ce este HEM ingredientul care dă gust de carne oricărui preparat vegetal
iLikeIT. Hrana viitorului. Ce este HEM ingredientul care dă gust de carne oricărui preparat vegetal

Hrana viitorului se prepară în laborator. Burgerii sau cârnații sută la sută vegetali, dar cu gust de carne, sunt la mare căutare acum și în România.

Experiment in Spania. Ce sanse au insectele sa devina hrana viitorului
Experiment in Spania. Ce sanse au insectele sa devina hrana viitorului

Ar putea sa fie insectele hrana viitorului? Aceasta a fost intrebarea la care au fost invitati sa raspunda mai multi elevi si studenti spanioli.

Recomandări
Cum s-a adaptat un liceu de top din București la învățământul modern. Elevii de a 12-a vin la școală doar 3 zile pe săptămână
Cum s-a adaptat un liceu de top din București la învățământul modern. Elevii de a 12-a vin la școală doar 3 zile pe săptămână

Unul din cele mai bune licee din București, Colegiul Național Gheorghe Lazăr, a simțit că trebuie să se reinventeze. În urmă cu patru ani directoarea a gândit un proiect pilot îndrăzneț, mai apropiat de cerințele actuale ale învățământului.  

TAROM și-a
TAROM și-a "pensionat" o parte din flotă. Soartă grea pentru unele avioane Airbus A318

Avioane Airbus care au aparținut flotei TAROM au ajuns la fier vechi. Două dintre acestea au fost dezasamblate de noul proprietar direct la Otopeni.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs carambolul cu 12 mașini de pe A3. „Treceau pe lângă mine și se învârteau”
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs carambolul cu 12 mașini de pe A3. „Treceau pe lângă mine și se învârteau”

Scene de infarct joi dimineță pe autostrada A3, între București și Ploiești. 12 mașini s-au izbit că niște popice într-un carambol care a forțat autoritățile să activeze planul roșu de intervenție.