Ce gust are hrana viitorului. Oul făcut din plante sau somonul de laborator

×
Codul embed a fost copiat

Hrana viitorului se prepară în laborator. Burgeri, creveţi, sushi ori celebrul Foie Gras sunt doar câteva exemple.

Sunt preparate vegetale, dar cu gust de carne. Cum, de ce şi unde găsim hrana viitorului, aflăm la iLikeIT.

Iulia Ionescu: „Am găsit și oul făcut din plante, iată cum arată recolta, planta, care ajunge să fie vândută în supermarketuri sub formă lichidă, este sub forma unui ou bătut deja, și tu doar pui în tigaie oul, dacă îl putem numi așa, și iată, poți face o omletă, și am văzut că jurnaliștii din SUA și din Asia chiar au făcut niște experimente, au fost în restaurante și au gustat ambele variante și nu și-au putut da seama de diferență. Deci este o fasole la bază, care împreună cu alte condimente, să spunem, poate duce la acest gust de ou. Și am mai găsit și somonul făcut în laborator, un alt experiment foarte interesant, gândiți-vă că într-o fermă de somon durează cam 3-4 ani să crești o recoltă care chiar poate fi considerată utilă pentru restaurante și pentru piață în general, și băieții aceștia, americani și ei, au găsit o variantă de a face această carne de somon în laborator, practic sunt niște celule luate tot de la pești pe care ei le multiplică, și împreună cu alte substanțe, reușesc să pună pe masă un somon făcut în laborator care, se pare că ar avea același gust.”

Mai multe detalii, în VIDEO.

Articol recomandat de sport.ro
Kosovarii nu au uitat de România! Cum au reacționat după tragerea la sorți a preliminariilor Cupei Mondiale
Kosovarii nu au uitat de România! Cum au reacționat după tragerea la sorți a preliminariilor Cupei Mondiale
Citește și...
iLikeIT. Cum arată hrana viitorului, preparată în laborator. ”Nu le vine să creadă că este atât de gustos”
iLikeIT. Cum arată hrana viitorului, preparată în laborator. ”Nu le vine să creadă că este atât de gustos”

iLikeIT. Hrana viitorului se prepară în laborator, chiar în zilele noastre. Și ce alt exemplu să analizăm, decât faimosul burger, atât de iubit în România.

iLikeIT. Hrana viitorului. Ce este HEM ingredientul care dă gust de carne oricărui preparat vegetal
iLikeIT. Hrana viitorului. Ce este HEM ingredientul care dă gust de carne oricărui preparat vegetal

Hrana viitorului se prepară în laborator. Burgerii sau cârnații sută la sută vegetali, dar cu gust de carne, sunt la mare căutare acum și în România.

Experiment in Spania. Ce sanse au insectele sa devina hrana viitorului
Experiment in Spania. Ce sanse au insectele sa devina hrana viitorului

Ar putea sa fie insectele hrana viitorului? Aceasta a fost intrebarea la care au fost invitati sa raspunda mai multi elevi si studenti spanioli.

Recomandări
Surse | Răsturnare de situație în privința candidatului comun. Ruptura produsă deja în noul Guvern
Surse | Răsturnare de situație în privința candidatului comun. Ruptura produsă deja în noul Guvern

Candidatul comun pentru alegerile prezidențiale de anul viitor este pus sub semnul întrebării în noul Executiv.

Sebastian Burduja, triumfător pe Facebook: România exportă curent din energie eoliană, „verde și ieftină”
Sebastian Burduja, triumfător pe Facebook: România exportă curent din energie eoliană, „verde și ieftină”

România exportă din nou energie, produsă acum din centralele eoliene, afirmă ministrul de resort Sebastian Burduja, care pledează pentru acest tip de energie verde. Apa din lacurile de acumulare, pentru energia hidro, trebuie păstrată, spune el.

Dezinformări în mediul online. Reacția MApN după campania de fake news legată de „legea dronelor”. Prevederile proiectului
Dezinformări în mediul online. Reacția MApN după campania de fake news legată de „legea dronelor”. Prevederile proiectului

Apărarea și securitatea României nu sunt amenințate de Aliați și parteneri, spune răspicat MApN, care dezminte astfel dezinformările apărute pe tema modificărilor legislative în ceea ce privește apărarea spațiului aerian național împreună cu NATO.