Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 2 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Pentru mai multe zodii se anunță bani din venituri separate de salariu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 2 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi echilibrată. O să realizăm cât de mult ne-au lipsit anumiți oameni și că suntem dispuși să facem multe gesturi de mărinimie ca să ne dovedim dragostea, admirația față de ei.

Vibrația zilei este 2 și o să ținem cont de ce-și dorește cel de lângă noi.

Horoscop 2 septembrie 2024 – FECIOARĂ

O să fie ceva de lucru la serviciu, posibil și în particular și o să dați zor să vă achitați de toate obligațiile ca să n-aveți restanțe și să-ncepeti lucruri noi.

Se pare c-ați neglijat anumite aspecte care țin de sănătate și dacă o să continuați așa o să fie mai puțin bine.

Horoscop 2 septembrie 2024 – BALANȚĂ

Se instalează și la voi armonia și-n timp ce sufletește pare să fie mult mai plăcut, unele aspecte care țin de relațiile amicale ridică un semn de întrebare.

Se poate să primiți o invitație la studii, sau la o conferință din altă localitate, poate fi și din străinătate și vă duceți.

Horoscop 2 septembrie 2024 – SCORPION

O să recuperați bani dacă vă interesați îndeaproape că s-au pierdut pe drum și cu insistențe o să-i puteți primi.

Se întrevăd bani în plus, un supliment salarial, un voucher de vacanță, ceva pe care n-apucaserăți să-l luați.

Horoscop 2 septembrie 2024 – SĂGETĂTOR

Interacțiuni cu niște oameni de afaceri care vă propun niște forme de colaborare, sau chiar un job permanent care să vă suscite interesul.

E cineva care vă face ochi dulci dacă n-aveți pe nimeni și simțiți o atracție poate ieșiți la cafea.

Horoscop 2 septembrie 2024 – CAPRICORN

V-ați propus, poate niște schimbări pe-acasă și o să mai cumpărați una, alta, eliberați spațiul ca să fie lejer, să vă puteți mișca, să fie și frumos.

O să faceți rost de niște bani care vă pot ajuta să faceți o plimbare în weekend dacă nu erați - în bani - până mai ieri.

Horoscop 2 septembrie 2024 – VĂRSĂTOR

Or să revină niște parteneri de afaceri cu ofertele de muncă și poate vă aplecați asupra uneia care vi s-ar potrivi - în perioada asta, după care mai vedeți.

E cineva care-și tot aruncă, de ceva vreme, buzduganul că vine la voi și poate apare în cursul zilei.

Horoscop 2 septembrie 2024 – PEȘTI

O să vă bucurați cu întâlnirea cu cineva, poate luați masa împreună, dați o raită pe la cumpărături, vă oferiți un respiro ca să vă puteți continua treburile.

E cineva cu care v-ați putea înțelege de minune și să formați un cuplu dacă nu e nimeni în viața voastră sentimentală.

Horoscop 2 septembrie 2024 – BERBEC

Poate insistă cineva să bateți palma pentru un proiect care v-ar aduce bani și totul este să negociați cum trebuie condițiile.

O să vă caute cineva care-și dorește să petreceți mai mult timp împreună ca să vă cunoașteți și ca să vă convingă că puteți fi într-o relație.

Horoscop 2 septembrie 2024 – TAUR

Vin bani, poate sunt din salariu, sau din colaborări și o să vă luați ce v-ați propus cu mai mult timp în urmă că vreți să le faceți o surpriză alor voștri.

O să vă găsiți timp și pentru o activitate deconectantă ca să vă refaceți starea de spirit, să vă puteți continua activitatea cu alt tonus.

Horoscop 2 septembrie 2024 – GEMENI

Poate rectificați niște acte, lucrări, ca să puteți avansa cu demersurile pentru școală, sau pentru o angajare, să accedați la alt statut.

Prezența cuiva o să v-aducă energie, chef de viață și poate fi acea persoană care să vă facă fericiți.

Horoscop 2 septembrie 2024 – RAC

Vi se propune un business, să vă implicați într-o activitate la care vă pricepeți și o să primiți și ajutor din partea celor care cred în voi.

Se poate să aibă loc o întrunire de familie ca să stabiliți cu ce vă contribui fiecare la evenimentul care va avea loc în curând.

Horoscop 2 septembrie 2024 – LEU

Se poate să vă fi schimbat niște planuri și să plecați în weekend pe undeva, căutați o cazare, bilete de tren, avion, sau vă duceți cu mașina voastră, ori a prietenilor.

Vi se răscolesc niște amintiri și poate vă călcați pe inimă ca să reparați niște vorbe spuse la nervi și totul se-ndreaptă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult