Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Parlamentul poate să arate bine! Clădirea a fost ecranul unui show de video mapping

Your browser doesn't support HTML5 video.

Palatul Parlamentului poate să arate bine! Faţada clădirii a devenit sâmbătă seara ecranul unui spectacol de video mapping. 

Evenimentul a adunat în Piaţa Constituţiei peste 60.000 de oameni, curioşi să experimenteze un alt tip de artă, cu ocazia Zilelor Bucureştiului.

Pe lângă luminile spectaculoase, publicul s-a bucurat şi de muzica electronică a unor artişti internaţionali: Schiller şi Waldeck.

Atracția serii a fost spectacolul de video mapping, desfășurat sub forma unui concurs între artiști din 8 țări de pe 3 continente, iar publicul a putut să voteze prin SMS proiecția favorită.

Citește și
Kiss a amânat un concert, după ce liderul a ajuns pe masa de operație. Mesajul lui Simmons
Kiss a amânat un concert, după ce liderul a ajuns pe masa de operație. Mesajul lui Simmons

Și pentru turiști a fost impresionant jocul de lumini. Cu toate acestea, au fost și voci care au spus că unii artiști puteau fi puțin mai creativi.

Cristina Lixandru, organizator PR: "Noi practic ne-am dorit, având o astfel de clădire în propria țară, să îi oferim un alt statut, să îl transformăm în ceva artistic."

Înainte de începerea spectacolului video Imapp, doi muzicieni străini au destins atmosfera, pe ritmuri electronice.

Mulți bucureșteni au venit devreme, pentru a ocupa un loc cât mai bun și pentru a se bucură de atmosfera... Însă nu toți au fost încântați de alegerea muzicală: "Total neinspirată alegerea muzicii în seara aceasta."

Câștigătoarea premiului cel mare, acordat de juriul oficial, a fost din Ungaria, însă premiul publicului a revenit artistului din Olanda.

Cei care au votat vor putea câștiga prin tragere la sorți vacanțe în Amsterdam.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult