Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul iubitei lui Alexandru Bălan "Colo" după ce vloggerul a fost eliberat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Iubita vloggerului Alexandru Bălan "Colo", plasat sub control judiciar, i-a transmis acestuia un mesaj, pe pagina de Instagram, după ce a fost eliberat din arest.

Vloggerul Alexandru Bălan "Colo" a fost plasat sub control judiciar, fiind acuzat de instigare publică, după ce a instigat la violenţă sexuală împotriva adolescentelor pe canalul său de Youtube.

Alexandra, iubita lui Alexandru Bălan, a postat, miercuri, un mesaj cu ocazia împlinirii a 6 ani de relație.

"Te iubesc! La multi ani, noua! #6 ani de iubire! #love", a scris Alexandra, însoțind mesajul cu o fotografie reprezentând un buchet de flori.

Citește și
Alexandru Bălan Colo
Mesajul vloggerului "Colo" înainte să fie reținut de polițiști: "Supărat, revoltat, și-mi vine să mor"

 

 

Alexandru Bălan "Colo" nu mai are voie să posteze nimic online și nici să facă vlogging

 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile faţă de Alexandru Bălan, cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni de instigare publică.

Vloggerul Alexandru Bălan "Colo" nu mai are voie să posteze nimic în mediul online şi nici să facă vlogging. Colo va fi cercetat în stare de libertate pentru că mesajul său este considerat unul extrem de periculos.

Vloggerul este urmărit pe YouTube de peste 850 de mii de persoane, majoritatea copii. El și-a cerut scuze pentru postările sale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult