Secretul lui Jamie Oliver pentru „friptura perfectă”. Totul începe „de la cuțit”
Nu este întotdeauna ușor să gătești acasă friptura perfectă și uneori este mai ușor să ieșiți în oraș pentru o masă delicioasă. Dar dacă vă doriți cu adevărat o friptură delicioasă alături de un pahar de vin, Jamie Oliver a dezvăluit un truc pentru acest fel de mâncare gustos.
El a dezvăluit o metodă de a găti „friptura perfectă", spunând că nu va mai ajunge în farfurie „carnea tare", arată publicația Daily Star.
În primul rând, el a recomandat ca friptura de vită să fie tăiată într-un anume fel - folosirea unei tăieturi de fier plat (cunoscută și sub numele de "feather blade") - pentru cea mai bună friptură gătită acasă. Mai exact, tăietura trebuie să fie făcută pe lungimea bucății de carne
Potrivit lui Jamie, aceasta are o „marmorare perfectă a grăsimii", dar secretul este că trebuie îndepărtate mai întâi tendoanele din carne.