Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Secretul lui Jamie Oliver pentru „friptura perfectă”. Totul începe „de la cuțit”

„Friptura perfectă” a fost dezvăluită de celebrul Jamie Oliver. Maestrul culinar a recomandat chiar și o anume bucată de carne pentru a obține arome delicioase.

Nu este întotdeauna ușor să gătești acasă friptura perfectă și uneori este mai ușor să ieșiți în oraș pentru o masă delicioasă. Dar dacă vă doriți cu adevărat o friptură delicioasă alături de un pahar de vin, Jamie Oliver a dezvăluit un truc pentru acest fel de mâncare gustos.

El a dezvăluit o metodă de a găti „friptura perfectă", spunând că nu va mai ajunge în farfurie „carnea tare", arată publicația Daily Star.

În primul rând, el a recomandat ca friptura de vită să fie tăiată într-un anume fel - folosirea unei tăieturi de fier plat (cunoscută și sub numele de "feather blade") - pentru cea mai bună friptură gătită acasă. Mai exact, tăietura trebuie să fie făcută pe lungimea bucății de carne

Citește și
Jamie Oliver
Faliment pentru Jamie Oliver. Avea datorii de peste 71 milioane de lire sterline

Potrivit lui Jamie, aceasta are o „marmorare perfectă a grăsimii", dar secretul este că trebuie  îndepărtate mai întâi tendoanele din carne.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult