Secretul lui Jamie Oliver pentru „friptura perfectă”. Totul începe „de la cuțit”
„Friptura perfectă” a fost dezvăluită de celebrul Jamie Oliver. Maestrul culinar a recomandat chiar și o anume bucată de carne pentru a obține arome delicioase.
Nu este întotdeauna ușor să gătești acasă friptura perfectă și uneori este mai ușor să ieșiți în oraș pentru o masă delicioasă. Dar dacă vă doriți cu adevărat o friptură delicioasă alături de un pahar de vin, Jamie Oliver a dezvăluit un truc pentru acest fel de mâncare gustos.
El a dezvăluit o metodă de a găti „friptura perfectă", spunând că nu va mai ajunge în farfurie „carnea tare", arată publicația Daily Star.
În primul rând, el a recomandat ca friptura de vită să fie tăiată într-un anume fel - folosirea unei tăieturi de fier plat (cunoscută și sub numele de "feather blade") - pentru cea mai bună friptură gătită acasă. Mai exact, tăietura trebuie să fie făcută pe lungimea bucății de carne
Potrivit lui Jamie, aceasta are o „marmorare perfectă a grăsimii", dar secretul este că trebuie îndepărtate mai întâi tendoanele din carne.